Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke is megírta egy autó villanyoszlopnak csapódott a Károly körúton, az 5. kerületben. A balesetben egy fiatal, 17 éves fiú életét vesztette.

Egy 14 éves fitú ült még az autóban

A Blikk információi szerint a 17 éves fiatal mellett egy 14 éves fiú ült még az autóban, ami a Károly körúton a villanyoszlopnak ütközött.

Villanyoszlopnak csapódott

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. november 1-én 5 óra 51 perc körül egy személygépkocsi a Károly körúton villanyoszlopnak ütközött, olvasható a rendőrség honlapján.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Két fiatal utazott a kocsiban

Oszlopnak csapódott egy autó Budapesten, a Károly körúton vasárnap kora reggel.

Rácsvarodotott az oszlopra

Az autó rácsavarodott az oszlopra. A járműben két fiatal férfi utazott, egyikőjüket a tűzoltók kiérkezése előtt a járókelők kiemelték, a másik utas élettelen testét a budapesti tűzoltók emelték ki a roncsból.

Egy 17 éves fiú meghalt

A balesetben az autót vezető 17 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az autó utasát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Vizsgálják a baleset körülményeit

 A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A műszaki mentésről is közzétettünk egy videót

Később derült ki, hogy egy 14 éves gyerek is autóban ült

Az autóban még egy személy utazott, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrök azonosították azt a fiút, aki az autóban ült. Kiderült, hogy a kórházban ápolt fiú 14 éves. Mint írták nem voltak nála iratok, így a csak később sikerült azonosítaniuk, írja a Blikk.

Kiemelt kép: FKI