Rendszeresen bántalmazta és többször erőszakkal létesített élettársával szexuális kapcsolatot egy törökbálinti férfi. Most vádat emelt ellene az Érdi Járási Ügyészség.

Először a mobilját lopta el

A férfi élettársi kapcsolatot létesített a nővel, aki még tanulmányait is félbeszakította miatta. Az első aggasztó körülmény az volt, amikor egy hónap múlva a férfi elemelte az alvó nő mellől a mobiltelefonját és azt eladta.

Napi szinten verte élettársát

Az eset után 2 hónappal a férfinál erős hangulatingadozások és dühkitörések is jelentkeztek, amelyek miatt napi szinten verte a nőt a törökbálinti lakásukban.

Ne hagyd ki

“Nyolc évig nem volt baj, most újra vannak tüneteim” – a koronavírus miatt kiújultak Majka szívproblémái, gyermekei is veszélyeztetettek

Elvette a nő iratait

Azért, hogy a nő ne tudja elhagyni, a férfi elvette tőle a személyi iratait és bankkártyáját is.

Erőszakolás közben bántalmazta a nőt

A kegyetlen férfi többször is megerőszakolta a félelemben élő nőt, akit pofozott és harapdált is az erőszakos együttléteik során. 

Ezt is olvasd el

Fejjel csapódott a taxinak a motoros ételfutár, a férfi nem élte túl az ütközést

Elmenekült otthonról

A végsőkig megfélemlített, éhes és kimerült nő kétségbeesésében végül az egyik reggel, kihasználva, hogy a férfi még alszik, mindenét hátrahagyva elmenekült.

Elájult az utcán

A törökbálinti utcákon bolyongó nő végül az eszméletét vesztette és hozzá mentőt hívtak. Az ügyészség 11 év fegyházat kért a bűnösségét tagadó férfire.

11 év fegyházat kértek

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy az ügyészség 11 év fegyházat és 10 év közügyektől eltiltást kért a szexuális erőszakkal, és kapcsolati erőszakkal vádolt férfire. A vádlott tagadta a bűnösségét az eddigi büntetőeljárás során.

Kiemelt kép: illusztráció