Megszólalt annak a vecsési autómosónak az  egyik dolgozója, ahol állítólag Szigligeti Ivett szeretője dolgozik. Dudás Miki a napokban közösségi oldalán jelentette be, hogy gyermekeinek anyja egy közös ismerősükkel csalja, és Ivett nem véletlenül jár oda heti háromszor autót mosatni.

Véget ért a szerelem 

A napokban írtunk arról, hogy úgy tűnik, végleg véget ért Szigligeti Ivett influenszer, műkörmös és Dudás Miklós világbajnok kajakozó párkapcsolata. A sportoló nemrég instasztoriban közölte, hogy gyermekeinek anyja megcsalta őt egy közös ismerősükkel, aki Vecsésen egy autómosóban dolgozik.

Megcsalták Mikit? 

“Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni”– írta Dudás Miklós, aki felháborodott azon, hogy a bulvárhírekben őt nevezték hűtlennek, miközben épp ő volt az, akit megcsaltak.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólalt az autómosó

A Blikk riportere elment abba a vecsési autómosóba, ahová állítólag a kétgyerekes anya gyakran elment, hogy találkozzon új szerelmével. A lapnak több dolgozó is megerősítette, hogy Ivett valóban járt már náluk.  “Igen, szokott itt mosatni” – mondta az autómosó egyik dolgozója, de arról nem tudott beszámolni, hogy milyen viszony lehet munkatársa és az influenszer közt.

Nem akarnak belekeveredni

A szóban forgó kollégát, aki állítólag Szigligeti Ivett új szerelme, a Blikk nem találta a munkahelyén, a lap szerint feltehetően azért, mert „a vezetőség jobbnak látta, ha az autómosó nem keveredik bele a botrányos történetbe”.

9 év után szakítottak 

A sportoló és a modell nem először szakítottak viharos házasságuk során. Nem sokkal azután is szétmentek, hogy tavaly ősszel beköltöztek új otthonukba. Akkor Ivett 9 évnyi együttlét után költözött a szüleihez a két gyerekükkel együtt. Dudás Miki mindent megtett, hogy kibéküljenek, és folyamatosan küzdött a családja visszaszerzéséért, és végül sikerrel járt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép:  Dudás Miki és Szigligeti Ivett – Forrás: RTL