Saját kezével vetett véget életének a 3+2 zenekar tagja. Vojnić Tunić Žolt régóta depresszióban szenvedett. A 49 éves zenészt mulatós kollégái is gyászolják, Csocsesz szerint ha nincs pandémia, Zsolti életét lehet, hogy a zene megmenthette volna.

Meghalt a 3+2 tagja

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, meghalt a legendás 3+2 zenekar tagja. Vojnić Tunić Zsolt régóta depresszióval küzdött, önkezével vetett végett életének. A zenekar tagjai nem tudják felfogni, hogy barátjuk nincs többé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A zenekar tudatta a hírt

“Kedves Barátaink! Sajnos ismét bővült az égiek zenekara… Megrendülten tudatjuk, hogy szeretett barátunk, testvérünk, zenésztársunk Zsolt, tragikus hirtelenséggel elhunyt! Nem a búcsúzás fáj a legjobban. Hanem az űr, ami velünk marad utána. Jó utat Zsolti!” – írta a zenekar Facebook-bejegyzésében.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Depresszióval küzdött

„Letaglózott minket is, ami Zsoltival történt, szilveszterkor zenéltünk együtt utoljára. Zsolt sajnos ekkor már depresszióval küzdött, panaszkodott, hogy nem jönnek ki jól a párjával” – mondta a tragédia után Bugyi Zoltán.

Önkezével vetett véget életének

„Egy vasárnap történt a tragédia, teljesen váratlanul. Maga vetett véget az életének. Pár napra rá már el is temették, mi sem tudtunk részt venni a szertartáson, olyan gyorsan történt minden. Szabadkán helyezték végső nyugalomra” – Bugyi Zoltán.

Csocsesz is gyászol

Zsoltit nemcsak a 3+2 tagjai, hanem az egész mulatószenész társadalom gyászolja. Csocsesz. „Igazi profi zenész volt. Ismertük egymást, és nagyon mélyen megérintett a halálának híre. Elképzelésem sincs, hogyan jut el idáig egy ember, de azt, egy másik barátom szomorú példája nyomán sajnos van rálátásom arra, hogyan és mitől válhat egy zenész depresszióssá”.

Régóta ismeri a zenekart

Csocsesz arról is beszélt, hogy Bugyi Zoltánnal, a 3+2 alapítójával nagyon jó kapcsolatot ápol, és biztos benne, hogy a zenekar megtette a tőle telhetőt Zsoltért.

Tudtak a depressziójáról

Már jó ideje tudni lehetett, hogy Zsolt a pszichés kórral küzd, azonban azt nem sejtették, hogy eddig fajulhat a helyzet. Csocsesz annyit biztosan állít, hogy az emberben van egy élni akarás, egy életösztön, melyen csak a legdrámaibb helyzetben képes túllépni még egy depressziós beteg is.

A zene megmenthette volna az életét

„Talán egy újabb áldozata lehetett szegény Zsolt is az elmúlt időszaknak. A zene gyógyszer lehetett volna számára, azonban az elmúlt két évben sajnos mindannyiunknak kevés volt a fellépése a pandémia miatt. A zene talán megmenthette volna az életét…” – mondta a Borsnak a mulatós.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csocsesz – Forrás: youtube.com