Október 22-én ünnepli 70. születésnapját Csepregi Éva. A népszerű énekesnő még ezen a hétvégén is színpadra lép a Neotonnal, de a családjával is megünnepli majd a jeles évfordulót. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett művész elárulta: a legnagyobb vágya, hogy magához ölelje majd az unokáját.

Örömhírrel jelentkezett

 „Nagy megtiszteltetésben volt ma részem. Augusztus 20-a alkalmából megkaptam a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést. Köszönöm a zenésztársaimnak és a rajongóknak. A Neoton dalaiban az Élet lakik. Találkozzunk augusztus 20-án a Tabánban, várunk mindenkit sok szeretettel” – írta a közösségi oldalon a hálás énekesnő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos csapás

A BudaPestkörnyéke.hu áprilisban írt arról, hogy súlyos csapás érte a Szentendrén élő Csepregi Évát és fiát, Heatlie Dávidot. Az énekesnő korábbi szerelmét, fia pedig édesapját, Bob Heatlie-t veszítette el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Példaképe volt

Dávid nagyon szoros kapcsolatban állt édesapjával, korábban el is mesélte, hogy a zeneszerzés területén ő az egyik legnagyobb példaképe. „Nagyon hasonlítunk az életfelfogásunkban, humorérzékünkben és az emberekhez való hozzáállásunkban is. Egy nap szeretnék hozzá hasonló sikereket elérni. A másik oldalon pedig az édesanyám a nagy példaképem, mint énekes és frontember” – mondta korábban édesapjáról az énekesként, dobosként, zeneszerzőként is dolgozó Heatlie Dávid.

Együtt ünnepel a zenekar

Csepregi Éva október 22-én ünnepli 70. születésnapját. „Valóságos ünnepség sorozattal telnek a napjaim. Békéscsabán a kolbászfesztiválon lépünk föl, úgy terveztem, hogy a zenekarral lent maradunk, meghívtam őket egy wellness hétvégére. Egy vacsora kíséretében, pezsgővel koccintunk a születésnapom alkalmából” – árulta el az énekesnő.

Szeretnek ajándékozni

„A családdal, a barátokkal külön-külön nálam jövünk össze. Szeretem a társasági életet, jó lesz újra találkozni mindenkivel. Főzni és sütni is fogok, finomságokkal várom őket. Nálunk ez régi hagyomány, a karácsonyon át, a névnapokat is mindig megünnepeljük. Szeretjük meglepni egymást ajándékokkal” – tette hozzá.

Meddig lehet ezt csinálni?

„Emlékszem, amikor 1972-ben a szomszéd néni megkérdezte: „Éva, most jó, beindult a karriered, sikeres vagy, de meddig lehet ezt csinálni?” Ennek nagyjából öt évtizede. Neki sem tudtam erre válaszolni. Látom a többieken, a közönségünkön, hogy ezt egy életen át kell játszani, hogy az ismert slágert idézzem. Valójában ez tényleg így van. Ebben hiszünk, addig zenélünk, amíg ki nem dőlünk, és amíg a Neoton életérzést tudjuk sugározni” – nyilatkozta Csepregi Éva a Metropolnak.

Szeretné a kisunokáját magához ölelni

Csepregi Éva elmondta: a Fényszóró Kulturális Alapítványt 1995-ben hozta létre a barátaival a halmozottan sérült, intézetekben élő fiatalokért. Abban bízik, hogy ezen a területen is kiteljesedhet még a munkája. A nagy vágya pedig, hogy szeretné megélni, hogy unokája szülessen.

Mindenkinek dedikálná a lemezt

Közeledik az életműkoncert időpontja is. Január 6-án a Papp László Budapest Sportarénában hatalmas bulira számíthat a közönség. A jeles alkalomból megjelentik egy piros bakelit lemezt, amit először a koncerten lehet megvásárolni és Csepregi Éva mindenkinek szeretné majd dedikálni a becses ereklyét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csepregi Éva. Fotók: Facebook