Berki Mazsiról korábban azt lehetett hallani, anyagi gondokkal küzd, pár hónappal később már egy 75 milliós autóban fotózták le, amit új szerelmétől, néhai férjének üzlettársától, Zoltántól kapott, aki méregdrága utakra is elvitte őt.

Mindenből a legjobbat

Az elmúlt hónapokban Zanzibár, a Maldív-szigetek és egy síparadicsom is helyet kapott Mazsi naptárában. Nem csak Mazsi, hanem Berki Krisztiánnal közös gyermeke is mindenből a lehető legjobbat kapja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tökéletes babkocsi

Az anyuka legutóbb Emma babakocsijáról áradozott. Úgy fogalmazott: a kiegészítőknek hála minden körülménynek meg tud felelni az utazása során.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A legjobb döntés

Mazsi a közösségi oldalán mesélt róla, hogy szerinte ez a legjobb döntés volt neki és a kis Emmának egyaránt. „A kiegészítőket pedig imádjuk hozzá. Mindamellett, hogy fantasztikus designnal rendelkezik az egész brand, kiváló minőségű is! Én szívből ajánlom mindenkinek” – írta a képhez az anyuka.

700 ezerbe is kerülhet

Ez a fajta babakocsi azonban az átlagembereknek viszont nem a megfizethető kategóriába tartozik.  Ugyanis ez a modell kiegészítőktől és dizájntól függően 406 ezer és 700 ezer forint között érhető el – írta meg a Bors.

Mindent megad a lányának

Berki Mazsi többször is megmutatta már, hogy kislányának igyekszik a lehető legjobb minőségű dolgokat megvenni, és mindent megadni neki, amit csak egy anya adhat.

Férje sírjánál is járt

A napokban pedig néhai férjének a sírjához is ellátogatott, hogy méltó emléket állítsanak majd a majdnem egy éve elhunyt Krisztiánnak.

Senki sem segít neki

A Budapestkörnyéke.hu írt arról néhány héttel ezelőtt, hogy sokan aggódnak Mazsiért élete alakulása miatt. „Lehet, hogy Mazsinak mostanában tényleg pénzügyi gondjai vannak, mert most senki nem segíti anyagilag – mesélt Mazsi egyik ismerőse még decemberben abból az edzőteremből, ahol az özvegy gyakran megfordul. – Pedig korábban rendre olyan párjai voltak, akik mindent megadtak neki.” 

Gazdag párok

Az első férje például tejben-vajban fürösztötte. Az a férfi is egy gazdag vállalkozó volt, és luxusautó-kereskedőként semmit nem sajnált Mazsitól. Óriási szerelem volt az övék, ahol egy hatmillió forintos, a Bazilikában tartott esküvő tette fel az i-re a pontot.

Luxus minden szinten

Renáta luxuslakásban élt, luxusautóval járt, luxusnászútra utaztak. Már a közös babát tervezték, amikor Mazsi elhagyta a férfit Berki Krisztiánért.

Ki kell fizetnie a számlákat

A közelmúltban Mazsi is arról mesélt a sajtónak, hogy a kis Emmát is azért kellett bölcsődébe adnia, mert sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy a számláit és az adósságait ki tudja fizetni.

Sokoldalú üzletasszony

Mazsi hajdan cukrászként vitt sikerre egy vállalkozást, de ezt feladta, amikor összejött Krisztiánnal. Így most más területen próbálja ki magát: egy webshopot üzemeltet, amelyen sokféle terméket forgalmaz. Emellett baba-mama táborát is szeretné folytatni, influenszerként pedig különböző termékeket, szolgáltatásokat reklámoz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Mazsi. Fotó: RTL