A hatóság nem árult el részleteket az ügy kapcsán. Az Akácfa utcában a katonák külföldi turistákkal szólalkoztak össze.

Ez történt

Hazánkban állomásozik egy, a NATO kötelékéhez tartozó amerikai elit katonai alakulat. A Metropol információi szerint ők vesztek össze külföldi turistákkal a Király utcában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az incidens

A lap úgy tudja, hogy az Instant-Fogas nevű szórakozóhelyen történtek az események. A cikkben azt állítják, hogy az amerikai katonák a speciális kiképzésen tanultakat is felhasználták a verekedés során. A katonák erőszakoskodását a cég biztonsági emerei nem tudták megfékezni.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőröknek kellett közbelépni

A Metropol információi szerint komoly testi sérülések lettek a verekedés következményei, ugyanakkor ezzel ellentmondó információk is napvilágot láttak. A szórakozóhely biztonsági személyzete kihívta a rendőröket. Az egyenruhások a dulakodó amerikai katonákat a kerületi rendőrkapitányságra szállították.

Nem ismertek a részletek

A lap munkatársai megpróbáltak több információt megtudni, miért alakult ki a verekedés és pontosan mi is történt. A szórakozóhely biztonsági emberei nem voltak hajlandóak nyilatkozni. Megkereste a Metropol a 7. kerületi rendőrkapitányságot is az ügy kapcsán.

Ezek is érdekelhetnek!

Garázdaság történt

A Központi Nyomozó Főügyészség azt mondta, hogy minősített garázdaság bűntette miatt folytatnak nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen. Gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor, és senkit sem vettek őrizetbe. A korábbi információkkal ellentétben a Központi Nyomozó Főügyészség azt állítja, senki sem szenvedett súlyos sérülést.

Nemrég egy halászlé miatt volt verekedés

Ahogyan korábban megírtuk, Baján egy halászlé miatt tört ki balhé. Egy pár tagjai közül a nőnek nem ízlett az étel, és vitázni kezdett a pincérrel. Egy váratlan pillanatban az arcába hajította az étellel teli tányért.

A pár távozása nem volt problémamentes

A pincér felszólította a párt az esetet követően, hogy távozzanak. A nő megfenyegette a pincért, majd a gyermekével a kijárat irányába indult. A férj hátulról rátámadt a pincérre.

Dulakodni kezdtek

A férj is a földre került a dulakodás következtében. Az asszony észrevette, és visszafordult. A pincér irányába rúgott, de nem találta el.

A konyhába menekítették a pincért a társai

A többi dolgozó avatkozott közbe, így lett vége a balhénak. A feleség a terítéket a földre borította és összetörte kifelé menet. Az ügyészség garázdasággal vádolja a házaspárt, akiknek a sorsáról a Bajai Járásbíróság fog döntést hozni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Pexels