Megható sorokkal búcsúzik vőlegénye attól a lánytól, aki öngyilkos lett és vonat elé lépett pénteken Nagykőrösön. A 25 éves lány végzetes tette előtt egy búcsúlevelet posztolt közösségi oldalán, amelyben megindokolta, hogy miért is akarja eldobni az életét. 

Vonat elé ugrott

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pénteken, önszántából lépett a vonat elé egy 25 éves lány Nagykőrösön. A fiatal nő a Szolnokról Kecskemétre tartó szerelvény elé ugrott. Hiába érkeztek gyorsan a mentők és a tűzoltók, a lány életét már nem lehetett megmenteni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Búcsúposztot írt

Az áldozat péntek késő délután közzétett egy hosszú búcsúlevelet a közösségi oldalán. Egy versben búcsúzott, hosszú költeményben, amelynek minden egyes sora arról árulkodott, hogy végzetes útra indul. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tudta feldolgozni a traumákat

Az írásban arról is vall, hogy depresszió gyötri, hogy a gyermekkorában őt ért traumákat, bár sokan úgy gondolták, de nem tudta feldolgozni. A legsokkolóbb mégis az utolsó sor: „az öngyilkosságban nem a vonat elé lépni a legfájdalmasabb, hanem az út, ami elvezet a sínekig”.

„Jó helyre kerülök”

„Megrekedt lélek vagyok, nehezen telnek a napok. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig aztán én is gyenge lettem! Nem tudom mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. A depresszió mély gödör, én pedig beleestem. Régóta nem találom a kiutat, amit mutatok, az csak kirakat. Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkre tenni a te életedet is. Tudom egyszer jól vagyok aztán meg nem is. Ne aggódj, jó helyre kerülök biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne” – írta közösségi oldalán a tragikus sorsú nő.

Vőlegénye, Zsolt megható sorokkal búcsúzik tőle.

„Millió gondolat kavarog bennem, mégis alig találom a szavakat. Nem csak álom volt…Nincs olyan dolog ebben az életben, ami pótolni tudja azt az űrt, amit magad mögött hagytál! Nézem a közös képeinket, az emlékeket, amiket együtt éltünk át, és még megannyi élmény állt előttünk, de te túl korán mentél el” – így kezdi megható sorait a lány vőlegénye. 

Váratlanul jött és távozott

Majd így folytatja a bejegyzést: „Amilyen váratlanul toppantál az életembe, elsöprő szerelemmel, most olyan váratlanul távoztál, nem látom többé gyönyörű arcod, nem hallom többé a kedves hangod! Az életem soha nem lesz ugyanolyan nélküled, attól a perctől félember lettem mert csak melletted, veled voltam egész”. 

„Óvj engem”

„Önhibádon kívül kicsi lelked sokat szenvedett, nem ezt érdemelted, mert te annyira jó voltál, de most már nyugovóra térhetsz. Kérlek vigyázz mindig rám, mert most nekem lesz szükségem arra, hogy óvj engem! Amíg utolsót nem dobban a szívem életem szerelme maradsz, és örökké a menyasszonyom! Minden percben hiányozni fogsz! Nagyon Szeretlek” – fogalmazta meg közösségi oldalán Zsolt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció