Jelenleg is lélegeztetőgépen van K. Ildikó, akit férje kis híján halálra késelt. Az egykori fitneszmodellt 10 késszúrás érte, szomszédjának köszönheti életét. A házaspár 20 hónapos gyermekét a TEK kommandósai hozták ki a családi házból, a férj tette után pedig  önkezével akart végezni magával.

Szerelemnek indult

K. Ildikó és Sz. Dávid kapcsolata évekkel ezelőtt kezdődött. A fitneszmodell egy konditeremben ismerte meg későbbi férjét. A 10 évvel fiatalabb férfi és Ildikó egymásba szerettek, ezután költöztek Nyírtelekre. Megszületett közös gyermekük Anna. Azonban Dávid elképesztően féltékeny volt feleségére, emiatt romlott meg a házasságuk, majd az asszony el is költözött a közös házukból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tiltotta az apjától

Annak ellenére, hogy a házaspár nem élt együtt, Ildikó nem tiltotta apjától a másfél éves kislányát. Anna rendszeresen találkozott vele. Péntek reggel is éppen a gyermekéért ment az anya, amikor elszabadult a pokol. Dávid több késszúrással kis híján halálosan megsebesítette a feleségét, majd, miután Ildikó kimenekült az épületből, a férfi kislányával együtt bezárkózott a házba és megvágta a saját csuklóját is.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem ismerte meg a szomszéd

Ildikó életét a szomszéd mentette meg, akihez hajnalban becsöngetett az asszony. A szomszéd a szörnyűség után elmondta, hogy meg sem ismerte a fitneszmodellt, csupa vér volt, amikor kinyitotta neki az ajtót. A hasából és a fejéből is ömlött a vér.

A szomszéd hívott segítséget

A nő annyit bírt még mondani, hogy férje meg akarja ölni és hogy a lánya bent maradt az őrjöngő Dáviddal a házban. László hívta a mentőket és a rendőrséget, majd a TEK kommandósai törtek be az ingatlanba és hozták ki a 20 hónapos Annát. Dávid időközben felvágta az ereit, végezni akart magával.

10 késszúrás érte

Ildikó édesanyja a szörnyűség után azt mondta, 10 késszúrás érte a lányát. Jelenleg stabil az állapota. „Dávid átvágta a nyaki ütőerét, megszúrta a mellkasát, megsértette a szívét, és átszúrta a tüdejét. Ezen kívül úgy megrugdosta, hogy eltört Ildi egyik csigolyája” – mondta az idős asszony.

Lélegeztetőgépen tartják

A fitneszmodell a szörnyűség óta még nem tért magához. A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba, az orvosok több órán át műtötték a fiatal nőt. Jelenleg is lélegeztetőgépen tartják az orvosok, nincs kihallgatható állapotban.

Meg akarta ölni

„Egyértelmű, hogy meg akarta ölni, hiszen amire a lányom odaért hozzá, már előre ki volt készítve a kés és a balta” – mondta az aggódó anya, aki szerint a lánya sosem veszekedett a férjével.

Betegesen féltékeny volt

Ildikó édesanyja azt mondta, veje állandóan féltékenykedett, főleg azután, ahogyan lánya bejelentette, hogy el akar válni. A férfi bele volt betegedve felesége döntésébe. „Volt olyan, hogy amikor hazaért, rávetette magát a lányom telefonjára, és számon kérte Ildit, hogy kivel beszélt és kinek a képét nézte meg a Facebookon”.

Megegyeztek a láthatásban

Ildikónak volt egy lakása, oda költözött, amikor elhagyta a férjét. Az édesanya elmondása szerint veje rendszeresen oda járt könyörögni a lányának. A házasok abban egyeztek meg, hogy a férfi minden második héten két napra elviheti a kislányt.

Karácsonykor is bántalmazta

„Előfordult, hogy hulla részegen felhívta Ildit, hogy menjen a gyerekért. Ivott Anna mellett, de legalább belátta. Az unokámat egyébként sosem bántotta, de a lányomat már karácsonykor is brutálisan megverte, beleverte a fejét a csempébe” – mondta az anyós.

Beszélt Dávid szüleivel

A kis Anna most Ildikó testévrénél van, nagymamája reméli, hogy hamar kiheveri a traumát. Ildikó édesanyja a történtek óta már beszélt Dávid szüleivel. „Elmondtam nekik, hogy őket semmiért sem hibáztatjuk.  Nem ők tehetnek arról, amit Dávid elkövetett. Jó nagyszülők, Annának rájuk is szüksége van, ezért szeretnénk, ha rendszeresen látogatnák”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelés a rémségek házában – Forrás: police.hu