Óriási a forgalom a Budapestre vezető utakon. Az M3-as autópályán baleset történt. Az eső miatt csúszósak az utak.

Baleset az M3-ason

Az M3-as autópályán Budapest felé, Kerekharaszt után megcsúszott és árokba került egy személyautó. A 46-os km-nél alaposan lelassult a forgalom, rövid idő alatt 3-4 km-es torlódás alakult ki.  

EZ IS ÉRDEKELHET!

Köpködte és papuccsal dobálta meg a gyógyíthatalan beteg férfit az egyik állatvédő: azt hitte a gazda éheztette halálra a kutyát

Forgalomterelés az M1-esen

Az M1-es autópályán két szakaszon végeznek forgalomtereléssel járó munkát. A bicskei csomópont és a zsámbéki pihenőhely között (28–37 kilométer), valamint a biatorbágyi szakaszon, az M0-s autóút és a Sasfészek-tó pihenőhely között (21–16 kilométer) sávelhúzással biztosított mindkét irányban a két-két forgalmi sáv.

Budapest felé is megváltozott a forgalom

Budapest felé a 16-os kilométernél átépítették a terelést, így most néhány száz méterrel hamarabb kell átsorolni a külső sávba, ha valaki ki akar hajtani az M0-s autóút déli szakaszára, az M5-ös autópálya felé. Aki ezt elvéti, az a következő, törökbálinti csomópontnál tud lehajtani a pályáról.

Üllőnél áll a forgalom

Lassú a haladás az M4-es autóúton is, Üllő elkerülő szakaszán szinte áll a forgalom. A 31-es főúton Mendénél, és szintén zsúfoltak az utak a Csepel-sziget útjain is.

NE HAGYD KI!

Két vétlen autós szívta meg a teherautós butaságát a Szentendrei úton, a csattanás után a vétkes gázt adott és lelépett

Csúszós az út

M51-es úton, az M5 felé több helyen áll a víz, itt óvatosan kell közlekedni, balesetveszélyes az aszfalt.

EZ IS ÉRDEKELHET!

A koronavírus miatt az agglomeráció szomszédságában bezárják a középiskolákat és az óvodásoknak is kötelező a maszkviselés

Kiemelt kép: illusztráció – egy korábbi baleset felvétele