Gyorshajtásos baleset történt Szigetszentmiklóson a Szilágyi Lajos és a Somogyvári utca kereszteződésében. A Volkswagen 32 éves sofőrjének nem sikerült az előzés, áttörte a kerítést és a ház udvarában landolt. A baleset után a fiatal férfi sokkot kapott a helyszínen.

Becsapódott a kerítésbe

A 32 éves férfi tegnep reggel 7-kor Szigetszentmiklóson a Szilágyi Lajos utcán a Kinizsi utca irányába ment a Volkswagen pólóval. Valamiért úgy döntött, hogy egyszerre két autót fog megelőzni. Arra nem számított, hogy a manőver közben az előtte haladó is előzni kezd. Ekkor elrántotta a kormányt, felugratott a padkára, majd becsapódott a kerítésbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többen is lefotózták a balesetet

Forrás: Facebook – Köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólalt a rendőrség

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a baleset után elmondta, hogy az alkoholszonda negatív értéket mutatott, vagyis nem volt piás a sofőr. 

Gyorshajtás

A Volkswagent vezető fiatal férfi a baleset után állítólag sokkot kapott, ott zokogott az összetört autója mellett. Az érintett útszakaszon 30 km/h-ás sebességkorlátozás van érvényben, vélhetően nem ekkora sebességgel előzött. Ebből arra lehet következtetni, hogy a megengedettnél jóval gyorsabban ment.

Gyerekek a közelben

A balesetről több fotót is feltöltöttek Facebookra. A helyieket felháborította az eset, ugyanis a közelben egy buszmegálló is van, ahol gyerekek szoktak várakozni. “Csak a szerencsén múlott, hogy egy gyerek sem volt most arrafelé” – írta egy hozzászóló.

Perceken múlt az élete

Korábban írtunk arról, hogy Szentendrén a Római Sáncnál kerítésnek hajtott egy busz. Egy szemtanú akkor arról mesélt, hogy a pocsék idő és a csúszós út miatt történt a baleset, neki viszont óriási szerencséje volt, mert néhány percen múlt az élete, ugyanis épp a baleset előtt akarta ott eltakarítani a havat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áttörte a busz a kerítést

Kiemelt kép: Baleset Szigetszentmiklóson – Forrás: Facebook – Köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását!