Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.

Hatalmas baleset

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta nagy baleset történt a Monor felé vezető úton. Az Üllő Város Önkormányzatának Facebookon közzétett bejegyzéséből kiderült, hogy az eset az Aldi mellett található körforgalom közelében történt, a helyszínre számos mentő és mentőhelikopter is érkezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Menekülni kezdett

A police.hu friss híradása szerint gyorsan hajtott a Cegléd, Pesti úton egy teherautó, a sebességmérést végző rendőrök e miatt akarták megállítani. A sofőr azonban gázt adott és egyre nagyobb fokozatra kapcsolva menekült.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Követni kezdték

A rendőrök követték a rendőri intézkedés elől a 4-es főúton száguldó teherautót. Pilis térségében elvesztette uralmát járműve felett és az útpadkára sodródva megállt. Amikor a rendőrök közelebb értek gázt adott és nekiütközve az egyik szolgálati autónak ismét menekülőre fogta – rendőr nem sérült.

Az árokba csapódott

A 4. számú főúton nagy sebességgel haladt a főváros felé, amikor a 29-es kilométerszelvényben, egy körforgalomból kihajtva újra elvesztette uralmát a jármű felett és az árokba csapódott.

Elfogták a sofőrt

A teherautó 49 éves, budapesti sofőrjét elfogták, a raktérben 20 embert találtak. Mindnyájan megsérültek a baleset következtében. A magát indiai, afgán, illetve pakisztáni állampolgárnak valló külföldit kórházba vitték, legtöbbjük súlyosan, öten könnyebben sérültek.

Kapcsolódó:

Hatalmas baleset történt Monor felé, egy migránsokat szállító kisbusz karambolozott – Mentők és mentőhelikopter is a helyszínen – Fotók

A sofőr könnyebben sérült, súlyos sérültek is vannak

Könnyű sérüléssel úszta meg a balesetet a járművezető, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indít eljárást.

1-5 év

Az embercsempészés bűntette alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Üllő Város Önkormányzata Facebook