Nagy baleset történt a Monor felé vezető úton. Az Üllő Város Önkormányzatának Facebookon közzétett bejegyzéséből kiderül, hogy az eset az Aldi mellett található körforgalom közelében történt, a helyszínre számos mentő és mentőhelikopter is érkezett.

Migránsokat szállító kisbusz karambolozott

Úgy tudni, hogy egy migránsokat szállító kisbusz karambolozott, a balesetben többen megsérültek. “Kérjük Önöket, hogy kerüljék el a Monor felé vezető körforgalmat és az M4-es úton közlekedjenek. Akik véletlenül az ALDI-nál vagy a benzinkútnál rekedtek, a hátsó úton a Lenovo előtt tudnak kijönni a TESCO melletti úton.” – olvasható az Üllő Város Önkormányzatának Facebookon közzétett posztjában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

FRISS!

Megtámadtak egy 16 éves kamasz fiút a monori vasútállomáson – videó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Autós üldözés

“Igen. Sajnos sokan megsérülhettek. Sok mentő, mentőhelikopter. Autós üldözéses száguldás volt előtte, Monor felől a 400-as úton. Eddig jutottak el, Üllő körforgalomig. Még szerencse, hogy az úton nem ütköztek a szembe forgalommal.”

Egymás után száguldottak

“Mi is alig tudtunk kitérni az úton. Középen száguldottak egymás után a furgon és utána a rendőrautók.” – írta a poszt alatt az egyik kommentelő, valamint egy másik hozzászóló úgy tudja a sofőr elmenekülhetett a helyszínről, egyelőre nem találják.

Bócsnál is hasonló baleset történt

A minap Bócsnál is egy embercsempész okozott balesetet. Az ütközés után két illegális migránst a kocsiban égett halálra egy pedig a kórházban halt meg, erről itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kapcsolódó:

Háromra nőtt a bócsai tömegszerencsétlenség áldozatainak száma, 11-en vannak kórházban

Kiemelt kép: Üllő Város Önkormányzata Facebook