A monori vasútállomáson támadt áldozatára két 23 éves fiatal, a helyi rendőrök néhány óra alatt elfogták őket.

Egy 16 éves fiút támadtak meg

Gombán töltötte a napját barátnőjével egy 16 éves budapesti fiú 2022. augusztus 3-án. Kora este a monori vasútállomásra ment, ahol a hazafelé induló vonatra várva, egyszer csak két ismeretlen férfi lépett oda hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Fenyegették

Záporoztatták felé kérdéseiket és felszólításaikat, fenyegették a tinédzsert, miközben értékeit követelték. A sértett félelmében odaadta támadóinak a nála lévő 2000 forintot és a mobiltelefonját, a két férfi azzal távozott a helyszínről.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A rendőrök a nyomukba eredtek

A monori nyomozók a tudomásukra jutott információk birtokában indultak a két férfi nyomába, néhány órával később egyikük, a gombai D. Arnold kezén kattant a bilincs, F. Tiborért monori tartózkodási helyére mentek, lakásán előkerült a zsákmányolt okostelefon – lefoglalták. Előállításukat kihallgatásuk követte.

Fotón az elfogás:

Tagadnak mindent

Egybehangzóan tagadták bűnösségüket, a 23 éves F. Tibor panasszal élt a gyanúsítás ellen. Tagadásukkal ellentétben a megalapozott gyanút számos bizonyíték támasztja alá.

FRISS!

Az összeomlás után elhagyja Magyarországot Molnár Gusztáv: külföldön akarja újraépíteni az életét az alkoholfüggő színész

Rablás bűntette

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt D. Arnold ellen szabadlábon hagyása, míg F. Tibor ellen az azóta elrendelt letartóztatása mellett folytatja le a további eljárást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Videón az elfogás:

Kiemelt kép és belső fotó: police.hu