Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien a közösségi oldalán tudatta néhány nappal ezelőtt, hogy a házassága véget ért és elhagyja az alkoholfüggő férjét. Molnár Gusztáv az események hatására még jobban összeomlott, most pedig úgy döntött, külföldön kezd új életet.

Beteg ember

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt a színész alkoholfüggőséggel és bipoláris depresszióval küzd. Ezek egyre nagyobb hatást kezdtek gyakorolni szakmai és magánéletére is, ezért feleségével Viviennel a külön költözés mellett döntöttek. Akkor azonban még úgy tűnt, próbálják megmenteni a házasságukat, Vivien azonban nem bírta tovább és néhány nappal ezelőtt bejelentette, a házassága véget ért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kapcsolódó:

“Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek” – válásának hírére teljesen összetört Molnár Gusztáv, az ivást sincs ereje abbanhagyni

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Összeomlott

A 35 éves színész ennek hatására összeomlott, ezt követően azt nyilatkozta: “Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek.”

Súlyos lelki problémák 

A súlyos lelki problémákkal küzd színész ennek ellenére megérti a felesége döntését, de érezhetően még nagyobb mélypontra került, vélhetően ezért beszélt az öngyilkosságról is. A színész most azonban úgy tűnik, mégis új életet akar kezdeni, egy új esély reményében úgy határozott, külföldre költözik, erről saját közösségi oldalán beszélt.

Külföldre költözés

“Kedves követőim. Mostanában nem feltétlenül jó dolgokat lehet olvasni az életemmel kapcsolatban. Viszont mindenkinek jár egy második esély. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat.”

Nem örökre megy el

“Nem szeretnék örökre elmenni. Szeretnék valami munkát találni, abban kérem a segítségeteket, hogy esetleg van-e valakinek valamilyen tippje, vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban.

Kapcsolódó:

Egy függőségben lévő embernek nem lehet segíteni, kifakadt Molnár Gusztáv terrorizált felesége

Nem akarja feladni

“Előre is köszönöm a segítségeket. Nem érdemes feladni, minden ember egy csoda, nekem is el kell hinni hogy én is az vagyok. Dolgozom rajta. Szép napot mindenkinek” – tudatta be Gusztáv. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL Klub