A lelkem ebben a pillanatban nagyon sz*rul van. Erre nincs jobb szó – mondta Molnár-Fazekas Vivien a közismert színész, Molnár Gusztáv felesége. A Drága örökösök szerepléje, egy hónap után kijött az elvonóról, pedig még maradnia kellett volna.

Beteg ember

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt a színészről alkoholfüggőséggel és bipoláris depresszióval küzd. Ezek egyre nagyobb hatást kezdtek gyakorolni szakmai és magánéletére is, ezért feleségével Viviennel a külön költözés mellett döntöttek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvonóra ment

A szétválás után Gusztáv úgy döntött, lépnie kell, ezért bejelentkezett egy rehabilitációs központba. Most azonban úgy tűnik, nem volt elég kitartó, egy hónap után ugyanis ott is hagyta az intézményt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A feleség rémisztó dolgokat mesélt

Felesége a Borsnak elmondta a részleteket is. Az elmúlt hetekben iszonyú sok dolog zúdult rám a múlttal kapcsolatban. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként vagy jobban csinálnom ahhoz, hogy ne találjam magam abban a helyzetben, amiben most vagyok. Guszti beteg ember – fogalmazott Molnár-Fazekas Vivien.

Telefonálás

A színész felesége szerint minden este beszélnie kellett férjével annak ürügyén, hogy céges ügyeket intéznek, holott az elvonón ez egyáltalán nem ajánlott.

Gyomorgörcs

Elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon – részletezte a lapnak a nő.

Kisfiuk a fontosabb

Én egy iskolakezdés előtt álló kisfiú édesanyja vagyok, nekem muszáj rá és magamra koncentrálnom. Szerencsére csodálatos családom és barátaim vannak, akik itt állnak mellettem és mindenben segítenek – vallott a prioritásokról Vivien. aki arról is beszélt, hogy a fia tudja, az apja alkoholbeteg.

Anyagi gondjai vannak

Molnár Gusztáv korábban a gyermektartást sem fizette. Felesége szerint 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a színész számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele.

„Minden rendben legyen”

Korábban megkeresték a színészt is, aki szűkszavúan nyilatkozott: “Azon vagyok, hogy minden rendben legyen, és hogy a jövőben csak pozitív dolgok jelenjenek meg rólam.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL