Több mint tíz év házasság után külön folytatja életét a Barátok közt egykori szőkesége, Som-Balogh Edina és férje. „Kiegészítettük egymást, de a különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt” – nyilatkozta most a sorozatsztár.

Erős szövetségben

A külvilág számára meglepő bejelentést tett Som-Balogh Edina. Azért váratlan a válásuk híre, mert mindeddig úgy tűnt, erős szövetséget alkot férjével, Krisztiánnal. Azonban kiderült: a házasságuk már korábban is recsegett, most pedig végleg összedőlni látszik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A család szentsége

Mint minden házasságban, náluk is voltak rosszabb időszakok, de mindvégig kitartottak egymás mellett. Ebben nagy szerepe volt a gyermekeiknek, akikre igyekeztek mindig tekintettel lenni. A család szentsége mindent felülírt náluk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megelőzi a találgatásokat

A házasságpárti szerelmesek vallották: nyomós ok kell ahhoz, hogy valaki felrúgjon egy házasságot, ha már gyerekek is vannak. Ám a színésznő döntött: a találgatásokat megelőzve bejelenti: elválik a férjétől.

Ő mondta ki

„Folyamatban van a válásunk – nyilatkozta Som-Balogh Edina a hot! magazinnak. – Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami az első éveinket jellemezte”, magyarázta.

„Benne voltunk a mókuskerékben”

Elárulta, hogy erről már többször is beszéltek korábban a férjével, de a családi mintákat követve nem tartották egy lehetséges útnak a válást. „Benne voltunk a mókuskerékben, és eszünkbe sem jutott, hogy mi ketten együtt ebben hol vagyunk. Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjuk” – mondta.

Nem passzoltak

Hozzátette, hogy már korábban is voltak jelei annak, hogy valami nem stimmel. „Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz” – magyarázta Edina, aki férjével ugyan kiegészítette egymást, de a különbözőségek mindig surlódásokkal jártak együtt.

A beteg édesanyjára koncentrált

Edina szerint hat évvel ezelőtt kezdtek el távolodni egymástól, amikor az édesanyjánál halálos betegséget diagnosztizáltak. Elmondása szerint akkor a férjétől elfordult a szülei felé, mert a fókuszt teljesen a beteg édesanyjára helyezte.

„Haragudtam a világra”

Nem segített az sem, hogy a férje apukáját is ápolni kellett, így a házaspár idővel eltávolodott egymástól. „Talán, ha akkor jobban és tudatosabban támogatjuk egymást lelkileg, lehet, könnyebb lett volna kettőnk között a viszony, de én is ellenséges voltam akkor, az egész világra haragudtam” – ismerte be.

Megpecsételte a kapcsolatot

Onnantól már csak a gyerekekkel foglalkoztak, a kapcsolat a háttérbe szorult. „Mire kimondtam, hogy vége, belül valójában már rég eljutottam ide. Mindketten éreztük, hogy nincs rendben, ahogy vagyunk. Már egyszerűen valahogyan más utat járunk, az elmúlt évek nehézségei mintha megpecsételték volna kettőnk kapcsolatát” – mutatott rá Som-Balogh Edina. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Som-Balogh Edina hivatalos Facebook-oldala