Másfél hete eljött a védett helyről, ahol a megcsonkítása óta töltötte az idejét és visszaköltözött Kemecsére Lakatos Gabriella, akit a volt párja vakított meg puszta kézzel féltékenységből február elején. A fiatal nő rövidesen egy másik menedékházban kezd majd új életet.

Tragédia Kemecsén

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, borzalmas dolog történt február elején a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén, ahol egy férfi kegyetlenül megkínozta egykori szerelmét. Gy. Attila azt követően esett neki volt párjának, hogy a nő újból elutasította őt.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kegyetlenül megkínozta

A kegyetlen férfi Gabriella mindkét szemét kitépte, meg is szúrta a nőt, majd egy árokba lökte. Napokig bujkált, míg a rendőrség megtalálta őt. A nő a műtétje után egy védett házban élt, amelyet másfél hete hagyott el, és visszaköltözött a rémségek helyszínére.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Új életet kapott

„Amikor felébredtem, Istentől kaptam egy új életet, a régit pedig már nem akarom. Teljesen más ember lettem. Az életem értelmét vette el tőlem, hogy láthassam felnőni a négyéves kislányom. Korábban minden este sírva aludtam el a boldogságtól, amikor Mirában gyönyörködtem. Minden nap elmondja a kincsem, hogy azt álmodta, újra látok” – kezdte a Blikknek megtörten Gabriella.

Azt álmodja, hogy lát

„Néha szépeket álmodom, néha azt álmodom, hogy még látok és ekkor élek igazán. Többnyire azonban csak nyugtatókkal tudok elaludni, és rémálmok gyötörnek. Múlt éjjel rohantam, sikoltozva menekültem a volt párom elől és szabadulni próbáltam” – mondta a megtört asszony.

Még az ágyat is felgyújtották

Gabriella visszament a védett házból most visszament Kemecsére, abba a házba, ahol korábban élt és ahol örökre elveszítette a szeme világát. Családjától azt kérte, hogy az összes ruhát, emléket el kellett égetni, ami a támadójához kötötte, így azt az ágyat is felgyújtották, amin a férfi többször megerőszakolta őt.

Megkezdődött a tárgyalás

Kedden a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt arról, hogy a csonkítás ügyében még zajlik a nyomozás, tegnap a korábbi bántalmazások és a nő elrablása miatt tartottak előkészítő ülést.

10 évet kért az ügyészség

Gy. Attilára több mint tíz év fegyházat kért az ügyészség, de ő a távmeghallgatáson nem ismert el semmit, illetve nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról. A férfi arról beszélt, hogy miután tavaly bekerült a börtönbe, meglátogatta Gabriella, aki könyörgött, hogy bocsásson meg neki, mivel „a terhelő vallomását a családja hatására tette”.

Durván fenyegetőzött

„Egy gyilkost melengettem a keblemen. Sokan udvaroltak a Facebookon, főleg a szemeimet dicsérték, de nem volt előtte semmi titkom. Sosem felejtem el, amikor azt mondta, „egyszer kiveszem a szemeidet, hogy rajtam kívül más ne lássa. Én foglak téged vezetni”. Nem hittem, hogy beváltja az ígéretét…” – mondta a megtört nő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így segíthet a bajba jutott családon

Ha szeretne segíteni Gabriella és 4 éves kislányán, ezen a számlaszámon teheti meg. Számlatulajdonos: Orosz Mira Norina 11773449-03088889-00000000, HU93 1177 3449 0308 8889 0000 0000

Kiemelt kép: Gabrielláról készült korábbi felvétel