Megtalálták a rendőrök azt a 81 éves bácsit, aki még október 2-án tűnt el kerepesi otthonából.

Kutyás kutatómentőket vetettek be

A rendőrök kutyás kutatómentőket is bevetettek, hogy rátaláljanak az elkóborló szépkorúra. Még október 2-án értesítette őket egy férfi, hogy nem találja az édesapját az otthonában.

FRISS: Így ellenőrzi a fogyasztóvédelem a PCR-tesztek hatósági árának betartását

Egyszer csak eltűnt

Előző este még találkoztak is, ám másnap reggel már sehol sem találta az idős férfit.

Hiányos öltözetben indult útnak

Az üres szoba és a nyitott ablak látványa tárult elé, sőt, még az apukának még a papucsa is otthon volt; így már tudhatták, hogy valószínűleg hiányos öltözetben, lábbeli nélkül indult a kalandos útra.

Azonnal keresni kezdték

A rendőrök azonnal körbejárták a környéket, miközben a helyieket faggatták arról, hogy nem látták-e véletlenül az eltűnt bácsit. Akkor még senki sem látta őt, így a rendőrök akkor nem jártak sikerrel.

Ezek is érdekelhetnek:

Mindenhol keresték

Az egyenruhások később bővítették az átkutatandó területeket: üzleteket, közlekedési csomópontokat, HÉV-állomást, pályaudvarokat és a temetőket is elkezdték átvizsgálni.

Pest Megyei Kutatómentő Szolgálat kutyásait is bevetették

Eközben már értesítették a Pest Megyei Kutatómentő Szolgálat kutyásait is, akiket segítségül hívtak. Aznap délután meg is érkezett az örömhír: a Kistarcsa és Nagytarcsa közötti erdőben megtalálták az eltűnt férfit, aki egy fa alatt kuporgott. 

Szerencsés vége lett a történetnek

Szerencsére a lábán található hámsérüléseket leszámítva nem esett semmi baja. Azonnal bebugyolálták őt, beszéltek hozzá, s mivel nem volt orvosi ellátást igénylő sérülése, haza is vitték őt – írja a Police.

Kiemelt kép: Police