Egészen horrorisztikus halálos baleset történt az M0-s autópályán. Egy 92 éves turistát gázoltak halálra, majd után majdnem húsz percen át hajtották át rajta az autósok.

Korábbin mi is beszámoltunk a balesetről

Reggel írta meg a kekvillogo.hu, hogy A police.hu közlése szerint az M0 autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5 autópálya irányába közlekedett gépkocsijával 2023. április 30-án 21 óra 20 perc körül az egyelőre ismeretlen sofőr, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomozás indult

A baleset körülményeinek vizsgálatát az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte, egyben nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az Annahegyi pihenőnél történt

Ott állt meg az a román turistákat szállító autóbusz, ahonnan leszálltak az utasok. Eddig tisztázatlan okok miatt egy 92 éves férfi elindult a túloldalra. Majd onnan vissza akart fordulni, amikor nagy sebességgel elütötte őt egy autó.

Vissza akart menni

„Vissza akart menni a MOL kúthoz, aztán elgázolták, utána a meg a mögötte lévő is, aztán még tízen, tovább már nem számoltam.” – mesélte az RTL híradónak egy szemtanú. A tévériporter szerint legalább negyven autó haladt át a testén.

A gázolás az M5-ös irányában történt

A Blikk azt írta, hogy a gázolás az autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5-ös autópálya irányában történt, ahol az autóúton – szabálytalanul – megpróbált áthaladni egy 92 éves férfi, gyalogosan. A idős férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Egy külföldi autó lehetett az első gázoló

A jelentés alapján feltehetően külföldi rendszámú, szürke Mercedes Sprinter vezetője hagyhatta hátra az idős gyalogost.

Fél kilométer hosszan emberi maradványok az M0-son

Az RTL Híradója szerint több tucat autós hajtott át az idős férfi testén, 20 percen keresztül senki nem állította le a forgalmat, 100 km/h-val száguldhattak el a járművek felette.

Itt az RTL Híradó videója

Budakeszin is elgázoltak egy gyalogost

A BudapestKörnyéke.hu írta meg, hogy egy gyalogátkelőhely közelében ütöttek el egy ember Budakeszin április 27-én, csütörtök kora délután.

Februárban egy gyereket sodortak el

Ahogy arról portál is beszámolt, februárban egy tizenéves kisfiút sodort el a Domb utca alsó szakaszán egy autós. A helyiek szerint egyáltalán nem meglepő, ami történt, mert ezen a szakaszon minden gyalogos veszélyben van.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI