Zalatnay Sarolta otthonát sem kímélte a hétvégi ítéletidő: a legendás énekesnő tárnoki házánál történt meg a baj. Az énekesnő azt hitte, infarktust kap, amikor meglátta, mi történt.

Autójára dőltek a fák

Zalatnay Cini ideiglenes otthonának kertjében a hétvégén fák dőltek ki, egyenesen az autójára. Mint ismert, az énekesnő Tárnokon új otthona van, házát ugyanis a bedőlt hitele miatt elvitte a bank. Cini átmenetileg egy barátja ingatlanában lakik, ahol most újabb csapás érte. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak egy nagy reccsenést hallott

„A hétvégén a szeles időben több fa is kidőlt a kertemben. Csak a hatalmas reccsenést és a puffanást hallottam. Annyira megijedtem, hogy azt hittem, infarktust kapok, főleg amikor megláttam, hogy a kertben parkoló autómra zuhant minden” – mesélte az énekesnő, akinek azonnal segítségére siettek a szomszédai.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem keletkezett kár

„A Jóisten velem volt, mert szerencsére az autómon lévő ponyva felfogta az ütést, így nem keletkezett kár. A villanyvezetékek is épek maradtak. Nagyon hálás vagyok a Katasztrófavédelem munkatársainak, akik tíz percen belül itt termettek, és levágták a fákat. Hálám jeléül megkínáltam őket forró kávéval, és adtam nekik ajándékba egy-egy Cini posztert” – tette hozzá a a Blikknek.

Elvitték a törmeléket

A kertben rengeteg törmelék maradt, de azokat Cini szomszédai már el is vitték. Az énekesnő reméli, már nem éri több baj, most, hogy már imádott 33 éves lova is meggyógyult.

Nagyobb házba költözött

A Budapestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy nem annyira vidám a helyzet, mint azt korábban gondolhatták Zalatnay Sarolta rajongói, amikor az énekesnő elárulta, hogy a korábbinál jóval nagyobb házba költözött. Kiderült, hogy a váltásnak nyomós – anyagi – okai voltak.

Eljött előző otthonából

Zalatnay Sarolta idén teljesen új környezetben tölti a karácsonyt, mivel elárulta, hogy ugyan Tárnokon maradt, de elköltözött előző otthonából, méghozzá nem egyedül. 

„Nagyobb a hely, de többen vagyunk”

„A rokonsággal és a család többi tagjával idejöttünk. Itt van egy nagyobb hely, igaz, hogy többen is vagyunk. Nagyon örülök, hogy helyben maradtam” – jegyezte meg az énekesnő. Most fény derült arra is, hogy az „új ház” nem is annyira új és mindössze egy utcára helyezkedik el a régitől.

Elvitte a bank a házát

„Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal” – osztotta meg a drámai előzményeket Cini.

Időt nyert a koronavírus alatt

„Ha nincs a koronavírus, és a kormány nem hozza meg a döntését a hitelekkel kapcsolatosan, már legalább két évvel ezelőtt el kellett volna hagynunk a házat. Ha így történt volna, most valahol albérletben élnék. Így viszont csak idén húsvétkor kellett kiköltöznünk” – tette hozzá.

Barátja házában él

„Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, és csak a rezsiköltséget kéri el havonta” – árulta el az előadó a Blikk cikkében, aki nem titkolja: imádja Tárnokot, és nagyon szeretne hosszú távon is itt maradni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta. Fotó: archív