Nem annyira vidám a helyzet, mint azt korábban gondolhatták Zalatnay Sarolta rajongói, amikor az énekesnő elárulta, hogy a korábbinál jóval nagyobb házba költözött. Kiderült, hogy a váltásnak nyomós – anyagi – okai voltak.

Elköltözött előző otthonából

Zalatnay Sarolta idén teljesen új környezetben tölti a karácsonyt, mivel elárulta, hogy ugyan Tárnokon maradt, de elköltözött előző otthonából, méghozzá nem egyedül. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Nagyobb a hely, de többen vagyunk”

„A rokonsággal és a család többi tagjával idejöttünk. Itt van egy nagyobb hely, igaz, hogy többen is vagyunk. Nagyon örülök, hogy helyben maradtam” – jegyezte meg az énekesnő. Most fény derült arra is, hogy az „új ház” nem is annyira új és mindössze egy utcára helyezkedik el a régitől.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elvitte a bank a házát

„Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal” – osztotta meg a drámai előzményeket Cini.

Időt nyert a koronavírus alatt

„Ha nincs a koronavírus, és a kormány nem hozza meg a döntését a hitelekkel kapcsolatosan, már legalább két évvel ezelőtt el kellett volna hagynunk a házat. Ha így történt volna, most valahol albérletben élnék. Így viszont csak idén húsvétkor kellett kiköltöznünk” – tette hozzá.

Barátja házában él

„Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, és csak a rezsiköltséget kéri el havonta” – árulta el az előadó a Blikk cikkében, aki nem titkolja: imádja Tárnokot, és nagyon szeretne hosszú távon is itt maradni.

A börtön után költözött Tárnokra

Zalatnay Sarolta 2006-ban költözött Tárnokra, miután letöltötte börtönbüntetését. Az énekesnő összesen 120 millió forint kárt okozó csalás bűntettében mondták ki bűnösnek. Ekkor kapta ajándékba a Budapest melletti településen azt az ingatlant, amelyben sokáig élt.

Komoly dologra szánta el magát

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a napokban, hogy orvosi beavatkozásra kerül sor az énekesnő nyakán. „Ha minden jól megy januárban megműttetem a nyakam” – mondta Zalatnay Cini. Erre egy gyerekkori baleset miatt kerülhet sor.

Problémás terület a nyaka

Az énekesnő álla alatt van egy varrás, még gyerekkorából. Az orvos akkor azt mondta neki, nagyon vigyáznia kell majd rá, és később még lehet, hogy meg kell műteni. Most úgy érzi, hogy ennek elérkezett az ideje

Kossuth-díjra jelölték

Novemberben beszámoltunk róla, hogy Zalatnay Saroltát Kossuth-díjra jelölték. Kollégái közül már mindenki megkapta az elismerést. Úgy érzi, 16 éves kora óta tett annyit a magyar zenéért, hogy megkapja ezt a kitüntetést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta énekel az 1967-68-as táncdalfesztivált felidéző showműsorban a Papp László Budapest Sportarénában 2018. január 13-án. – Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd