Egy gyerekkori baleset miatt kell sort keríteni az operációra, amire a jövő év elején sor is kerülhet.

Hamarosan születésnapját ünnepli

Az énekesnő ma ünnepli 75. születésnapját. Nemrég készült egy feldolgozás a Hosszú, forró nyár című daláról. Ez már több mint kétmillió megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztó portálok egyikén. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A feldolgozás

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lehet még más dalból is feldolgozás

Zalatnay Sarolta a Blikk számára elmondta, több fiatal előadó is jelentkezett nála, hogy dolgozzák fel közösen a régi dalait. Az énekesnő azt mondta, lehet, hogy az Apáca vagy a Tölcsér lesz a soron következő. Konkrétumot azonban nem árult el.

Ezek is érdekelhetnek!

Komoly dologra szánta el magát

A művésznő elárulta, hogy orvosi beavatkozásra kerül sor a nyakán. “Ha minden jól megy januárban megműttetem a nyakam” – mondta a Blikknek Zalatnay Cini. Erre egy gyerekkori baleset miatt kerülhet sor.

Problémás terület a nyaka

Az énekesnő álla alatt van egy varrás, még gyerekkorából. Az orvos akkor azt mondta neki, nagyon vigyáznia kell majd rá, és később még lehet, hogy meg kell műteni. Most úgy érzi, hogy ennek elérkezett az ideje

Így készült a születésnapjára

Előző nap volt az édesanyjánál az óbudai temetőben. Náluk az a szokás, hogy az anyukákat is köszöntik. A lányával ünnepel családias hangulatban.

Nemrég megsérült

Kutyasétáltatás közben balesetet szenvedett. Amikor vizslája után futott, szerencsétlenül lépett és megcsúszott. Az esés után a bordáit fájlalta, amelyek évekkel korábban eltörtek.

Meg is röntgenezték

A balesetet követően megröntgenezték az orvosok. A felvételeken látszottak a törések nyomai, és úgy látták, mintha kissé elmozdultak volna. Ennek okán most óvatosabban mozog Cini.

Kossuth-díjra jelölték

Novemberben beszámoltunk róla, hogy Zalatnay Saroltát Kossuth-díjra jelölték. Kollégái közül már mindenki megkapta az elismerést. Úgy érzi, 16 éves kora óta tett annyit a magyar zenéért, hogy megkapja ezt a kitüntetést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta énekel az 1967-68-as táncdalfesztivált felidéző showműsorban a Papp László Budapest Sportarénában 2018. január 13-án. – Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd