Rubint Réka mondott búcsúbeszédet édesanyja temetésén. Zsuzsa néni másfél héttel ezelőtt lett rosszul a Schobert család szentendrei házában, akinek életét a kiérkező mentőhelikopter sem tudta már megmenteni. A 72 éves asszonyt tegnap temették el.

Meghalt Rubint Réka édesanyja

Ahogy arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Rubint Réka édesanyja március 20-án, a Schobert csalás szentendrei házában halt meg, lánya karjaiban hunyt el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter is érkezett

Zsuzsa néni éppen Norbiéknál volt vendégségben, amikor Réka vitte volna haza, a ház udvarán esett össze. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de életét már nem tudták megmenteni.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Átesett a koronavíruson

A 72 éves asszony karácsonykor esett át a koronavíruson. Hetekig súlyos állapotban felüdt kórházban, végül legyőzte a vírust.

Édesanyja mellett nyugszik

Rubint Réka közösségi oldalán tette közé, hogy édesanyját hétfőn temették el szülővárosában, Kazincbarcikán. Zsuzsa néni végakarata azt volt, hogy édesanyja mellett nyugodjon.

Nyilvánosságra hozta gyászbeszédét

A temetésen Rubint Réka nyilvánosan is elbúcsúzott édesanyjától – erről is közösségi oldalán számolt be, ahol nyilvánosságra hozta gyászbeszédét.

Lelki köldökzsinór

„Azt mondják, hogy Édesanya és gyermeke közt a lelki köldökzsinór soha el nem szakad. Ezt érzem én is. Egyedül az vigasztal, hogy úgy mehettél tovább, amilyen Te magad is voltál, szépen, nem kínok közt, betegen egy rideg kórházban, hanem a szeretteid energiájának óvó biztonságában” – írta Facebook oldalán Rubint Réka.

Örökké szeretni foglak

„Drága Édesanyám! Az utolsó születésnapodon, ez év február 7-én, amikor elfújtad a tortádon lévő 72 szál gyertyát, kértük, hogy kívánj valamit: azt mondtad, csak azt kívánom, hogy szeressenek! Örökkön örökké szeretni fogunk…” – mondta Réka édesanyja koporsójánál.

Csodálatos nagymama

„A legcsodàlatosabb Édesanya és Nagymama voltál! Olyan Édesanya és Nagymama, akitől nem tudtunk olyan dolgot kérni, amit tűzön-vízen át meg nem oldott volna. Arra tanítottál és azt a példát mutattad nekünk, hogy a CSALÁD az első és a legfontosabb! A család, ami mindig biztonságot és menedéket nyújt, ha az életben bármikor szükségünk lesz egymásra. Soha, semmilyen helyzetben ne fordítsunk hátat egymásnak, mert arra mindenki képes. Legyen nyitva a szívünk és szeressünk akkor is, amikor fáj. Így nőttünk fel , ezt láttuk és tanultuk Tőled! Nyugodj békèben!” – ezekkel a szavakkal búcsúzott édesanyjától.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Réka édesanyjának temetése – Forrás: Facebook/Rubint Réka