Ha igen, akkor bizony nincs könnyű dolgod… Több százféle opció, és itt nem csak a színre gondolunk! A babakelengye talán egyik legdrágább kellékéről van szó, így nagyon nem mindegy, hogyan és mit választunk!

Bizonyára számtalanszor megjelent már lelki szemeid előtt, hogy a gyermekedet tologatod egy szép őszi napon egy kellemes parkban, vagy épp együtt ügyeket intéztek, és te fél kézzel a babakocsit irányítod, a másik kezeddel pedig a telefonon értekezel valakivel.

Ahhoz, hogy ezek az ábrándképek valósággá tudjanak válni, fontos, hogy olyan babakocsit válassz, ami nem bosszúságot okoz, hanem a segítségedre lesz. Hogy honnan tudod, hogy melyik lesz az? Onnan, hogy kipróbálod!

A NiKiCa Bababolt hatalmas raktárában lehetőséged nyílik arra, hogy személyesen tégy próbát egy-egy babakocsival. Ha azt gondolod, hogy ez nem szükséges, akkor kell csak igazán, hogy kipróbálj többféle babakocsit, és érzékelni fogod az ordító különbségeket.

Fontos a cél

A babakocsi kiválasztásánál fontos tudni, hogy milyen terepen, milyen gyakorisággal tervezed tologatni a babád. Van ugyanis olyan babakocsi, ami csak sima, városi terepre való, de akad olyan is, ami jól bírja a murvás, kevésbé modernizált útfelületeket.

A terepen túl érdemes végiggondolni, meddig szeretnél babakocsit használni: megéri-e befektetni egy többfunkciós, átalakítható babakocsiba, vagy épp ellenkezőleg, annyira idegenkedsz tőle, hogy el sem tudod képzelni, hogy tartósan babakocsit használj.

Ha ezekre a kérdésekre tudtál érdemben felelni, akkor már jó közel jársz a tökéletes babakocsihoz. Ne feledd: maradj a realitás talaján! Ha eddig mindenhova autóval jártál, az eztán sem fog nagyon változni, viszont az ellenkezője is éppúgy igaz. Ha eddig szerettél sétálni, eztán még jobban fogod kedvelni ezt a tevékenységet!

De még fontosabb az eszköz!

Ha azt hiszed, hogy a babakocsi csak egy tárgy, akkor még kezdő szülőnek minősülsz. A babakocsi annál jóval több: a szabadság eszköze, az édes álmok elhozója és a felfedezőutak során a hű társunk, a kis serpánk és a második otthonunk!

A multifunkciós babakocsik újszülöttkortól egészen négy-ötéves korig használhatóak, de ha egyszerűen összecsukható, könnyed darabra vágysz, akkor a sportbabakocsi a te utad. 

Bármilyen típust választasz is, abban biztos lehetsz, hogy a NiKiCa Bababolt babakocsi kínálatában megtalálod azt, ami nektek tökéletes lesz.

Tágítsd a világot!

A gyermekágyas időszak letelte után, amikor már te magad is újra erőre kapsz, ne zárkózz be! 

Fogd a kényelmes és praktikus babakocsid, és élvezzétek a szabad levegőt a babáddal! Lépj ki a bezártságból, ismerkedj, intézkedj, és meglásd, te magad is jobban fogod magad érezni a bőrödben, amit persze a babád is érzékelni fog, és meg is hálál majd. Ebben lesz hűséges társad egy jól funkcionáló, szuper kis babakocsi! 

Ugye, nem kis szerep jut majd neki? Eszerint válassz hát a kínálatból! 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.