A Millenárison interaktív kiállítás visz el az olimpiák világába, ahol a Bajnok Akadémián tudáspróba is várja a bevállalósakat. A Gerbaud házban Vámos Miklós könyvét mutatják be este, a Nimród hajón Stand up Comedy kínál felhőtlen szórakozást. Vácott Almási Kitti előadása gondolkodtat el a Dunakanyar Színpadon.

Világraszóló bajnokaink a Millenárison

Éljük át közösen hazánk legsikeresebb olimpiai sportágának felejthetetlen pillanatait! Az egyedülálló, interaktív kiállításon főszerepet kapnak a kiemelkedő sportolók, kivételes sportteljesítményeik és a sport közösségformáló ereje.

Aranyérmek

A „Világraszóló Bajnokaink – 177 mesés győzelem” interaktív olimpiatörténeti kiállítás a Millenárison tekinthető meg, ahol szeptember 12-ig látható a rövidpályás gyorskorcsolyázók 4 aranyérme is.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Feledhetetlen pillanatok

Bajnok akadémia

A magyar sportsikerekhez, szellemi vívmányokhoz és hazánk olimpiai bajnokaihoz kapcsolódó kulturális, sport és ügyességi feladatokkal várják a családokat, csoportokat 5 állomáson, a Világraszóló Bajnokaink kiállításon. 

Vámos Miklós könyvbemutatója a Gerbeaud házban

Szeretettel várják az érdeklődőket 18 órai kezdettel a Gerbeaud Kávéház Átrium termébe Vámos Miklós IGEN című művének könyvbemutatójára. A vendégeket welcome itallal fogadják, a könyvbemutató után dedikálási lehetőség is lesz.

Igen – könyvbemutató

Stand up Comedy LIVE a Nimród hajón

Fellépnek Orosz Gyuri, Maczkó Ádám, Valtner Mályki Miklós, és Ruha Tomi. Az előadás egy hajón tartják, amely az Erzsébet híd pesti hídfőjétől indul. Lehet enni, inni, nevetni, és a műsor végén meg is lehet simogatni a fellépőket, persze csak azt, aki megengedi.

Dr. Almási Kitti előadása

Nyitott akadémia Vácott

Elvárások szorításában címmel dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus előadására kerül sor a Váci Dunakanyar Színházban.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: millenaris.hu