Hétfő reggel baleset történt a Ferihegyi úton, két autó ütközött. Az útszakaszt mindkét irányba lezárták. Szombat hajnalban, szintén ezen az úton meghalt egy 23 éves férfi, miután autója fának csapódott.

Baleset a Ferihegyin

Összeütközött két gépkocsi a Ferihegyi repülőtérre vezető út 18. kerületi szakaszán, a belváros felé vezető oldalon, a szemeretelepi vasúti átjáró közelében. A balesetnek két sérültje van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az útszakaszt

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a forgalmi akadályt okozó járműveket. A hatósági beavatkozás idejére mindkét irányban lezárták az érintett útszakaszt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Helyszíni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Egy másik baleset is történt a közelben

Nem könnyű a helyzet, ugyanis a bámészkodók és egy másik baleset is nehezíti a kerülni vágyók útját. A baleset közelében a Gyömrői úton, a város felé vezető úton ugyanis szintén karambol történt – írja a Bp-i Autósok Közössége.

Három autó ütközött

Ott három autó koccant egymásnak, az elsődleges információk alapján személyi sérülés nincs. A három járműből kettő csúnyán összetört, így azok vélhetően még jóideig forgalmi akadályt fognak képezni.

Baleset az M4-esen

Lesodródott az úttestről, és az árokban a tetejére borult egy személyautó az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, a 31-es és a 32-es kilométer között, Üllő térségében szintén hétfő reggel.

Mentők a helyszínen

A balesethez műszaki mentés céljából a monori hivatásos tűzoltók vonultak ki. A helyszínre mentők is érkeztek.

Baleset Gödöllőn

Összeütközött két személyautó hétfő reggel Gödöllőn, a Szabadság úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a gépkocsikat. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Baleset a Ferihegyi úton

Szörnyű baleset történt szombat hajnalban szintén a ferihegyi reptérre vezető úton. Egy személygépkocsi ütközött fának, a 23 éves sofőr a helyszínen meghalt, utasát, egy 24 éves fiatal férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A szombat hajnali baleset a Ferihegyi úton

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Órákig helyszíneltek

A baleset olyan súlyos volt, hogy a rendőrök több órán keresztül helyszíneltek, a forgalom csak több órával később állt helyre.

Fiatal focista halt meg

A baleset áldozata egy fiatal futballista. A Csepel SC sajtófőnöke, Légrádi Csaba bejelentette, hogy a volt játékosuk, Kemerle Dániel hunyt el. A BudaPestkörnyeke.hu a Fradi volt focistájátnak tragédiájáról szóló cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK