Óriási a torlódás az M0-ás autóúton péntek reggel. Az ecseri kijáratnál történt baleset okozza a fennakadást, több kilométeres dugó van a környéken.

Baleset az M0-áson

Az M0-s autóút keleti részén, az M3-as felé az ecseri kijárat után hétfő reggel összeütközött több autó. Az emelkedőn, a 47-es km-nél a sérült autókat kell kerülgetni, ez okozza a több km-es torlódást.

Az ellenkező oldal forgalma is lelassul, így az M3-as felől érkezők is lassulásra készüljenek.

NE HAGYD KI! Karácsony Gergely rablóhoz hasonlította a kormányt a mai sokmilliárdos ajánlatával

Biatorbágynál nehéz közlekedni

Az M1-es autópályán, Budapest felé az erős forgalom miatt Herceghalom és Biatorbágy között lassabb a haladás. A pálya melletti 1-es főúton is csak araszolnak az autó Biatorbágynál.

EZ IS ÉRDEKELHET! Koronavírus: 33 fertőzött halt meg, a miniszter azt kéri, a nagyobb idősotthonok biztosítsák a gépi lélegeztetés feltételeit

Halálos gázolás Dabason

Péntek hajnalban elgázoltak egy embert Dabason. A 45 éves férfi a helyszínen meghalt. A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Ilyen fatális hibát az orvostudomány mai állása szerint nem szabad elkövetni” – koronavírusosnak hitték, vakbélgyullásban halt meg a 26 éves férfi

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/ M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24