Baleset történt az M0-áson Szigetszentmiklós térségében hétfő reggel, legalább 1 óra plusz menetidővel számolhatnak az arra közlekedők. Aki Horvátországba megy, annak 2-3 órát kell várnia  kilépésre Letenyénél.

Baleset Szigetszentmiklósnál

Az M0-ás autóúton, az M1-es autópálya felé, a Szigetszentmiklós csomópont után egy kamion és motoros balesete miatt lezárták a belső és a középső sávot. Legalább 1 óra a plusz menetidő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dugó Nagytéténynél

Az ellenkező, M5-ös autópálya felé tartó oldalon, Nagytétény térségében torpan meg a kocsisor. Az autóút keleti, illetve északi szakaszán, a 42-es és a 76-os km között mindkét irányba javítják a szalagkorlátot. Napközben szakaszosan lezárják a belső sávot.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Javítják a Hárosi Nagy-Duna hídat

Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Nagy-Duna hídon javítási munkát végeznek. A 15-ös és a 14-es km között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként két-két sáv járható.

Torlódás az M3-ason

Sokan haladnak az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán. Bag és Mogyoród térségében, valamint az M0-s autóúttól befelé lassulás tapasztalható.

Telítettek a főutak

Torlódik a forgalom a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól a városközpont felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtti szakaszon, valamint a 31-es főúton Maglódnál.

Ez is érdekelhet

“Egy velejéig romlott hazug disznó” – ezt gondolja Verebes Istvánról a RTL klub egykori producere, miután a színész-rendező nemrég beleszállt a Heti Hetesbe

Útfelújítás a 31-esen

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp, illetve Tápiószecső között várhatóan a hét közepétől nagyszabású burkolatfelújítási munka kezdődik, melynek kapcsán forgalomkorlátozásra és torlódásra lehet majd számítani.

Határinfó

A magyar-horvát határszakaszon, az M7-es autópályán Letenyénél, a kilépő oldalon 2-3 km-es a kilépésre várakozó kocsisor. A police.hu azt írja, 2-3 óra a várakozási idő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció