Szép az idő mégis sorra futnak be a balesetekről szóló hírek. Az egyik legdurvább Budapesten, a XIV. kerületében, a Dózsa György út és az István utca találkozásánál történt. Jászberényben nyerges vonttó ütközött egy autóval.

Menekült, de hamar elfogták

A budapesti balesetnél személyi sérülés is történhetett, hiszen a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők is kiérkeztek – írja a katasztrófavédelem honlapja. A Bors szerint a karambol okozója elmenekült a helyszínről, ám a rendőrök szinte azonnal elfogták.

A két összetört autó

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A baleset

Egy középkorú házaspár haladt Opellel a VII. kerületi István úton az Ajtósi Dürer fasor felé. A Dózsa György úti kereszteződésben szabad jelzést mutatott a jelzőlámpa, így mentek tovább. Ebben a pillanatban balról az Opel bal oldalába vágódott a Hősök tere felől nagy sebességgel a tilos jelzésen áthaladó Skoda.

Neki a falnak

A becsapódás hatására az Opel felhajtott a járdára és ott az Ajtósi Dürer fasor és a Dózsa György út sarkán álló gyógyszertár falának rohant. Férfi vezetője és hölgy párja ki tudtak szállni a roncsból saját erőből, mivel minden légzsák kinyílt, de a sofőrnek megsérült a keze, őt a mentők kórházba szállították.

Elszaladtak

A Skodát vezető fiatalember valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt álltak, mivel a csattanás után ő és két utasa kiugrottak a járműből és elszaladtak.

Sérülés

Az ő autójukban egyik légzsák sem lépett működésbe, mivel nem használták a biztonsági öveiket, a jobb első ülésen utazó utas ezért kifejelte a szélvédőt.

Egy ember még szökésben

Vélhetően emiatt nem is tudott tovább futni, csak a 74-es troli megállójáig, ami nagyjából 100 méterre található a baleset helyszínétől. Egyik társa vele maradt, kettőjüket a rendőrök könnyedén le tudták kapcsolni, a harmadik utas viszont elmenekült, valószínűleg ő ült hátul és nem sérült meg.

Jászberényben is hatalmas csattanás volt

Nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó Jászberényben, a Hatvani úton, közel a Monostori úti elágazáshoz. Az ütközés következtében az autó egyik kereke kitört, keresztben állt meg az úttesten. A járművekben összesen hárman utaztak.

Forgalmi akadály keletkezett Törökbálinton

Parkoló autónak ütközött egy másik gépkocsi Törökbálinton, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, a Kerekdomb utca közelében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árpád hídnál is ütközés

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi a III. kerületben, az Árpád híd budai hídfőjénél, a Flórián tér felé vezető irányban. Az eset a reggeli órákban történt. Szintén reggel és a Budapesten két gépkocsi ütközött össze a II. kerületi Széll Kálmán téren.

Az M0-ás sem volt veszélytelen

Teherautó és személyautó karambolozott az M0-ás autóút 67-es kilométere közelében, Budapest XV. kerületének térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon.

Tegnap a közelben egy motorost csaptak el

Címlapfotó: Bpk-GK