A 6. kerületben, egy kereszteződésben ment neki múlt héten egy másik autónak Kozsó. A zenész tagadja, hogy hibázott volna, a rendőrség vizsgálja az esetet. Kozsót egyébként közműlopással is gyanúsítják.

Június 16-án délután, a Kodály köröndnél karambolozott Kozso.  Az Ámokfutók frontembere a kereszteződésben egy másik autóba ment bele, azt állítja, még a zöld jelzésnél indult el. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, csupán anyagi kár keletkezett. Mivel nem tudott megegyezni a másik autó sofőrjével, ezért kihívták a rendőröket is.

A baleset tényét a rendőrség is megerősítette.

 „Az egyik fél azt állítja, hogy akkor indult el, mikor zöldre váltott a lámpa, a másik azt mondja, hogy még szabad jelzésen halad át. Amennyiben van külső, független szemtanú, akkor a rendőrség meg tudja állapítani, ki szegett szabályt. Tanú hiányában viszont nem lehet egyértelműen megállapítani a felelőst egy állítás, egy tagadás esetén, így ekkor a szabálysértési eljárás megszűnése várható. A rendőrségi kihallgatás egyébként még egyik fél részéről sem történt meg. Kozso álláspontja az, hogy ő szabályosan a zöldön haladt át” – mondta a Ripostnak az énekes ügyvédje, Dr. Újvári Zoltán.

Egy motoros nőt is elütött korábban

Nem ez volt az első eset, hogy Kozso karambolozott. 2017 augusztusában egy budapesti kereszteződésben a zenész egy motorossal ütközött: hátulról találta el a robogón ülő nőt, aki az ütközés után több métert repült, és két helyen is eltört a lába. Az énekes kezdetektől állította, hogy nem hibázott, mivel nem volt esélye elkerülni a karambolt. Végül egy évvel később a rendőrség által kirendelt közlekedési szakértő az Ámokfutók frontemberének adott igazat, és a hatóság is felmentette.

Közműlopással is gyanúsítják

A KEKFENY.com a napokban számolt be arról, hogy a gyanú szerint Kozsó 6. kerületi teaházában 1,7 forint értékben loptak áramot. Az évek óta húzódó per múlt heti tárgyalásán a zenész egykori alkalmazottai azt mondták, hogy az énekes megtiltotta, hogy beengedjék a közművek ellenőreit.

Sőt, olyan is előfordult, hogy a teaházban működő társasházban napokig nem volt gáz, mert Kozsó azt sem fizette és a gázművek munkatársai lekapcsolták azt.

Lovasi Andrást eltiltották a vezetéstől

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy tavaly márciusban Lovasi András is balesetet okozott Budapesten. A Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében ütközött egy rendőrautóval,  az egyik járőr súlyosan sérült. A Kispál és a Borz frontemberét pénzbírságra büntették, valamint egy évre eltiltották a vezetéstől.

Kiemelt kép: Kozsó – Forrás: Facebook