Rendőrök lepték el Budapesten, a 9. kerület egy részét, miután egy férfi késsel támadt családjára. Attila testvérét is megfenyegette, állítólag az őrjöngő férfi nemrég szabadult. Cikkünk folyamatosan frissül…

Késsel támadt családjára

Kedd délután öt órakor nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a ferencvárosi Drégely utcába. Egy férfi támadt késsel a családjára. Mások mellett a saját testvérét is megfenyegette, hogy megöli – írja a hang.hu 

Nemrég szabadult

A lap úgy tudja, a késsel fenyegetőző Attila nevű férfi nemrég szabadult. A helyszínre hat rendőrautót érkezett, a rendőrök lövedékálló mellényt és pajzsot viselve mentek be az épületbe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elvihették a rendőrök

A BudaPestkörnyeke.hu tudósítója nem sokkal 18 óra előtt ért a helyszínre, amely akkor már csendes volt. Valószínűleg a férfit, addigra már elvitték a rendőrök.

Jelenleg nyugalom van a környéken

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Felszereltebbek a rendőrök

Úgy tűnik, hogy Baumann Péter január közepi újbudai halálra késelése óta a rendőrök is óvatosabbak, és jobban felszereléssel rendelkeznek, hiszen a késes támadók kiszámíthatatlanok. Személyi sérülésről egyelőre nem tudni. 

Újbudán halt meg a rendőr

Amint arról korábban beszámoltunk, Baumann Pétert január 12-én gyilkolták meg szolgálat közben. A újbudai rendőr társaival egy 11. kerületi, Lecke utcai társasházhoz érkezett ki, ahol a bejelentés szerint egy férfi kalapáccsal törte be a szomszédja ajtaját. 

Két rendőr sérült

A nem teljesen beszámítható állapotban lévő férfi a rendőrökre is rátámadt, és mindhármukat megszúrta egy tizenhét centiméter pengehosszúságú késsel. Egyikük a combján, másikuk a karján és a mellkasán szenvedett szúrt sérülést, míg Baumann Péter, akit szívtájékon ért a szúrás, életét vesztette. 

Gyilkosság a 9. kerületben

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, 2021 januárjában, szíven szúrta egy 20  éves férfi 19 éves társát Budapesten, a 9. kerületben. A férfi azonnal meghalt. 

Gyülekeztek a rokonok

Az eset után az áldozat dühös rokonai először az utcán, majd a közeli benzinkúton gyülekeztek, „Vérbosszú, halálbüntetés” szavakat skandáltak. A helyszínen több mint 50 rendőr volt, akik sorfalat álltak a dühönös rokonok előtt. Így végül elmaradt a balhé.

Kétes alakok a környéken

Az áldozat M. Csaba, szüleivel élt. A környéken évek óta több régi bérházat lebontottak, helyettük új építésű lakóházakat húztak fel. Az a ház, ahol a tragédia történt, az egyetlen régi bérház, ahová az egyik környékbeli elmondása alapján „kétes alakok” járnak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció