Gömbölyödő pocakjáról tett közzé fotót Hosszú Katinka. Az olimpikon még a tavasszal jelentette be, hogy első gyermekét várják a férjével, Gelencsér Mátéval. A most megoszottt kép tanúsága szerint Katinka gyakorlatilag bármikor megszülhet.

Lent a Dunán

„Pár napja voltunk kint a Dunán…valahogy mindig víz közelben kell lennem..mivel Baján nőttem fel, így minden nyár vagy a Sugóvica parton, vagy a nagyszüleim nyaralójában telt a Duna parton…mennyi szép emlék!” – írta a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében a sportoló. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bármikor megszülethet a baba

Katinka a sogőrnőjével élvezte a nyári napot, a posztból kiderült, hogy Kisorosziban, a Duna-parton töltötték a napot. Az úszónő több fotót is mutatott, ezek alapján pedig elmondható, hogy most már tényleg bármikor megszülethet a babája.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt vannak a cuki fotók:

Márciusban jelentette be

Amint azt a BudaPestKörnyéke.hu is megírta Hosszú Katinka márciusban jelentette be, hogy a férjével, Gelencsér Mátéval az első közös gyereküket várják. A háromszoros olimpiai bajnok egy nyaralásról posztolt fotókat az Instagram-oldalára, melyeken a terheshasát is megmutatta a követőinek. Úgy tudni a pici nyáron fog megszületni.

Sokáig hallgatott

A hivatalos bejelentés előtt egyébként már folyamatosan jelentek meg pletykák az úszónő várandósságát illetően, ám ő sokáig nem erősítette meg a hírt, még annak ellenére sem, hogy számos gyanús jel utalt arra, hogy valóban babát vár. A sportkarrierje folytatásáról is mélyen hallgatott, továbbá az úszók edzőtáborába sem utazott el, erről itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk.

Étterem, film, esküvő

Hosszú Katinka az elmúlt időszakba egyébként gyökeresen megváltozott. Tavaly éttermet nyitott, bemutatták a róla szóló dokumentumfilmet, az előző nyár végén pedig másodszor is megházasodott, edző-szerelmével, Gelencsér Mátéval mondták ki a boldogító igent.

Fontosabb az olimpiánál

Katinka egyébként korábban elmondta, a csalapalapítás számukra nagyon fontos, sőt úgy fogalmaztak párjával, hogy ez még az olimpiánál is sokkal fontosabb.

Értelmet adhat az életének

„Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte” – nyilatkozta korábban Hosszú Katinka. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hosszú Katinka – Forrás: YouTube