1 éve 2 hónapra ítélte a bíróság azt a fiatal nőt, aki halálra gázolt egy 85 éves férfit Zuglóban, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. Egy szépségszalonba ment, ahol műszempillát csináltatott. Kiderült, a nő bedrogozva vezetett.

Halálra gázolta a 85 éves férfit

2016 novemberében bekokainozva fékezés nélkül, halálra gázolt egy nő egy 85 éves férfit Zuglóban. A baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Egy kozmetikába ment műszempillát csináltatni, a szalonban tartóztatták le.

5 és fél évet kapott tavaly

T. Klára Petrát 5 és fél év börtönre ítélte tavaly december közepén jogerősen a Fővárosi Törvényszék bódult állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt, emellett véglegesen eltiltották a vezetéstől – írja a 24.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Cserbenhagyta áldozatát

A nő fékezés, lassítás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott miután elgázolta az idős férfit. A tényállás tartalmazza azt is, hogy a nő fél évvel a tragédia előtt is kokain befolyása alatt vezette kocsiját a 4. kerületben, a kábítószer hatására vezetés közben rosszul lett, autójával kiállt a forgalomból, és a vezetőülésben elaludt.

Újra bedrogozva vezetett

T. Klára Petrát tavaly szeptember elején ismét drogos vezetésen érték a Pillangó utcánál egy közúti ellenőrzés során. A végleges szakértői vélemények szerint a fiatal nő kokaint, valamint marihuánát is fogyasztott az újabb lebukása során, de a kocsijában is találtak némi amfetamint.

Ez is érdekelhet

A CBA előtt konkrétan hányingert lehet kapni” – elzavarnák a bulizókat az utcáról, elege van a helyeinek a mocsokból.

Lemondott a tárgyaláshoz való jogára

A fiatal nő először tagadta a rendőrségen a bűncselekmény elkövetést, de a mostani bírósági előkészületi ülésen már beismerte a bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról is.

Ne hagyd ki

“Az elmúlt évek során nem vettem észre, milyen nyomás alatt van a fiam” – teljesítménykényszer miatt támadt késsel a tanárnőjére a diák

Fogházat kapott

A bíróság 1 év 2 hónap fogházra, és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte T. Klára Petrát bódult állapotban elkövetett járművezetés és kábítószer birtoklása miatt. Emellett örökre eltiltották a járművezetéstől is. Az ügyész tudomásul vette a döntést, de a nő és védője enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gázolás után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán