A szerencsén múlt az, hogy a táncosok túlélték a szörnyű közlekedési balesetet. A helyszínen készült fotókat megnézheted cikkünk végén.

Beléjük rohantak

Balogh József táncos-koreográfus a közösségi oldalán jelentette be, hogy balesetet szenvedtek. A piros lámpán áthajtott egy sofőr, ebből lett a baj. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A másik fél korrekt volt

A poszt szerint a balesetet okozó sofőr beismerte, hogy hibázott. Mindvégig empatikusnak és segítőkésznek bizonyult, és mindenben partner volt a leírtak szerint. Azt gondolja, hogy az autó mentette meg az életüket, lehet, hogy egy másik járműben komolyabb következményei lettek volna az esetnek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Büszke a táncosaira

Balogh József büszke a táncosaira. Elmondása szerint nem csupán a munkájuk során profik, hanem az életben is. Bár nőkről van szó, mégis férfias bátorsággal álltak helyt, mint írta.

Veszélyes szögben történt a becsapódás

Az autójukat a vezetőoldali ülésnél találta telibe a másik autó. A táncos-koreográfus azt írta, nem volt kellemes élmény, de örül, hogy túlélte. Hálás azért, hogy a mérnökök ilyen biztonságos autót terveztek.

Ezek is érdekelhetnek!

Sokan hozzászóltak

A posztot nem rég osztotta meg, de máris több tucat hozzászólás van alatta. Sokan örömüket fejezték ki, hogy így megúszták a balesetet, és gyógyulást kívántak mindenkinek.

A balesetről készült fotók

G.w.M-nek keményen odaszóltak

Szabó Szabolcs Achilles, akit sokan csak Szabyestként ismernek, komoly kritikákkal illette Varga Márkot, azaz G.w.M-et. Azt mondta a fiatal zenész, hogy G.w.M “ kéthetente rohadvány zenéket hoz ide”. Erre a megszólított nem maradt adós.

Ezt válaszolta

Varga Márk azt mondta a Borsnak, nem mérvadó számára a fiatal zenész véleménye. Elmondása szerint soha nem hallott még róla. Erről a közösségi oldalán beszélt G.w.M.

Aki róla beszél, 1-2 napos hírnevet kap

Varga Márk úgy véli, sokan csak azért beszélnek róla, mert így rájuk irányul a reflektorfény. Ő úgy fogalmazott, hogy “aki „G.w.M-et” bármilyen formában a szájára veszi, az 1-2 napos hírnévnek örvendhet!”. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu