Korábban arról szóltak a hírek, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt médiaszemélyiség jelentős adósságot hagyott hátra.

A jólét csak látszat volt

Berki Krisztián albérletben lakott, a luxusautókkal, amelyekkel fotózkodott, vagy bérelte, vagy csak egy fotó erejéig állt melléjük – mondta el korábban egy ismerőse a Blikk számára. Fényűzőnek tűnő életmódját reklámszerződések és céges megállapodások útján tudta fenntartani. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tartozásokat hagyott hátra

A celeb halála után több lap is beszámolt arról, hogy komoly tartozásokat hagyott hátra. Ezeket azonban édesapja kifizette abból a pénzből, amit Berki Krisztián nála tartott. Ezt Berki a híresség édesanyja erősítette meg a Blikknek nyilatkozva.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megállapodás a hitelezőkkel

Berki Ferenc, a tragikus sorsú celeb édesapja meg tudott állapodni ügyvédi segítséggel azokkal, akiknek tartozott Berki Krisztián. Kiderült, hogy egy komolyabb összeget tett félre az FTC volt vezérigazgatója az apjánál. Ezt az összeget Berki Mazsi el akarta kérni a férje halála után, ám nem kapta meg.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy tartozás maradt

Azt a kölcsönt, amit Berki Krisztián és Berki Mazsi közösen vettek fel, az özvegynek kell a továbbiakban törleszteni. A hitel kezese Krisztián apja lett, ám Berki Ferenc ügyvédi közbenjárással elérte, hogy immáron nincs köze a trartozáshoz. A továbbiakban Mazsié minden felelősség, hogy azt milyen módon rendezi.

Váratlanul hunyt el

Berki Krisztián idén májusban váratlanul hunyt el. Otthonában érte a végzet, idegenkezűséget nem állapítottak meg a rendőrök. Holttestére kislánya talált rá reggel a lakás erkélyén.

Korábban igazolt futballista volt

2004 és 2005 között az FTC igazolt labdarúgója volt kapusként. Korábban megfordult a Budafok, a Dunaferr, a Csepreg és a Balaton FC színeiben is. Összesen négy elsőosztályú mérkőzésen lépett pályára, ezek során nyolc gólt kapott.

Sérülés vetett véget a karrierjének

Sportolói pályafutását egy sérülés miatt kellett abbahagynia. Ezt követően 2007-ben a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lett. Erről a posztról 2010-ben mondott le.

Médiasztárrá vált

Szerepelt az Édes Élet című reality műsorban majd a Hal a tortán című valóságshowban is. Az Ázsia Expressz című műsor első évadában Ambrus Attilával párban nyerni tudott, 10 millió forintot nyert. A páros könyvet is írt a kalandjáról.

Ambrus Attila segít a félárván maradt lányainak

A “Viszkis” néven elhíresült Ambrus Attila nemrég beszámolt róla, hogy Berki Krisztián is kapott 1000 példányt a közösen írt könyvükből, hogy értékesítse. Ezeket Ambrus Attilához postázták, ám a celeb sosem ment el a könyvekért. Ezért a keramikusként dolgozó férfi úgy döntött, maga értékesíti őket, a bevételt pedig a híresség félárván maradt lányainak fogja adni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: tv2.hu