Szomorú hírt tudatott a közösségi oldalán a L’art pour l’art Társulat. A poszt tanúsága szerint az egyik alapító tagjuk, Laár András úgy döntött, hogy szólóban folytatja a karrierjét és kilép a társulatból.

1986-ban alakultak

A társulat még 1986-ban alakult, akkor még Laár pour L’art Társulat néven, ami az alapító tag, Laár András vezetéknevére asszociált. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Laár András: “elegem lett ebből a Karinthy-gyűrű-ügyből”- A humorista döntést hozott, már Galla Miklóssal is beszélt

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Besenyő Pista bácsi

A társulat rendre egyedülálló produkciókkal jelentkezett, Laár András pedig a mára már kultikussá vált Besenyő Pista beácsi nevével örökre beírta magát a hazai humor történelmébe.

Döntés

Egy korszak azonban most véget ért, ugyanis Laár András úgy döntött maga mögött hagyja a több mint 30 éves múltra visszatekintő társulatot.

Egy korszak vége

A hírt a társulat a közösségi oldalán osztotta meg, a posztban azt írták: “Kedves Közönségünk! A Társulat életében lezárult egy korszak, hogy egy újnak adjon helyet. András kollégánk szólóban folytatja tovább karrierjét, ehhez, természetesen, sok sikert kívánunk neki, mi hárman pedig úgy döntöttünk, hogy együtt folytatjuk tovább.”

A folytatás

“Sőt, rárakunk egy lapáttal! A lapátot Stefanovics Angélának hívják, akivel izgatott örömmel alapítottuk meg a L’art pour l’art Légitársaságot” – írták a bejegyzésben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Ez is érdekelhet:

“Az volt az érzésem, menten meghalok” – mentális állapotáról vallott Laár András

Kiemelt kép: Laár András – Forrás: Youtube