Vasárnap Budapesten korlátozott forgalomra számíthatunk a belváros legforgalmasabb részein. Több hidat és rakpartot is érintenek az időszakos lezárások.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A forgalomkorlátoás Budapest I., II., III., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületét érinti, ezen kívül az Árpád hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat, a Hősök terét, illetve a budai és pesti alsó rakpartot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján olvasható közlemény szerint tilos lesz megállni vasárnap 21 óráig a főváros VI. és XIV. kerületében a Konrad Adenauer úton, a Kós Károly sétány és a Zichy Mihály út között, valamint az Andrássy út szervizútján, az Oktogon és az Eötvös utca között.

Vasárnap 15 órától időszakos és szakaszok lezárásokra számíthatunk a Margitsziget központi út – Árpád híd – Tavasz utca – Árpád fejedelem útja – Üstökös utcai lehajtó – Margit híd északi oldala – Jászai Mari tér – pesti alsó rakpart – Közraktár utca – Petőfi híd északi oldala – Goldmann György téri lehajtó és Bertalan Lajos utcai lehajtó – budai alsó rakpart – Döbrentei tér – Attila út – Alagút – Clark Ádám tér – Lánchíd – Széchenyi tér – József Attila utca – Deák tér – Andrássy út – Hősök tere – Kós Károly sétány – Konrad Adenauer út – Olof Palme sétány – Zichy Mihály útvonalon.

 

Forrás

Az I bike Budapest felvonulás szervezői honlapjukon olvasható közleményük szerint a céljuk a biciklibarát főváros elérése. “Olyan várost szeretnénk csinálni Budapestből, ahol mindenki biciklire tud ülni. Hiszen tudjuk: a városban ahol jó bringázni, ott jó élni.” (Forrás)

A felvonulás vasárnap 15 órakor indul a margitszigeti Nagyrétről, így érdemes figyelemmel kísérni az eseményeket azoknak, akik valamilyen programot szerveztek vasárnap délutánra, vagy éppen hazafelé tartanak a fővárosból.