Augusztus 15-én, kedden véget ért a a hatnapos Sziget fesztivál. Az idei rendezvényen olyan előadók léptek színpadra a közönség előtt, mint a Florence + The Machine, az Imagine Dragons, David Guetta, a Mumford & Sons, Lorde és Macklemore is. A fesztivál utolsó napján pedig a világsztár, Billie Eilish borzolta a kedélyeket. Fotók!

Kedden Billie Eilish lépett fel

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hatalmas buli volt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rengetegen voltak kíváncsiak az előadóra:

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Sziget elhagyása

Közleményt adott ki a MÁV, melyben azt írták az EuroCity járatok több kocsival közlekednek szerdán és csütörtökön Budapest és Bécs között, valamint a Ljubljanába tartó Citadella InterCity is, míg a fővárosban a MÁV-HÉV megnövelt kapacitással járul hozzá a Sziget fesztivál elhagyásához.

A fesztivál utolsó napja

A szerdai közlemény szerint a  H5-ös HÉV a fesztivál utolsó napjain is éjjel-nappal jár. A zsúfoltság elkerülése érdekében a HÉV-rendészek segítenek az optimális elhelyezkedésben, hogy az utasok a 108 méter hosszú vonatok mentén egyenletesen várakozzanak – tették hozzá.

Sűrítés

A MÁV-HÉV-nél a menetrendi sűrítés szerdán kora délutánig, 14 óráig tart, a HÉV-ek 6-7 percenként járnak a Budapesten belüli szakaszon, hogy a késői kiköltözők is el tudják hagyni a fesztivál területét.

Sziget Citypass

A H5-ös HÉV Budapesten belüli szakaszán (Batthyány tér és Békásmegyer között) budapesti jegyekkel és bérletekkel, valamint a rendezvényhez kapcsolódó, Budapesten belül korlátlan közösségi közlekedést biztosító Sziget Citypass by Budapest Card kártyával utazhatnak – áll a közleményben.

Ez is érdekelhet:

A K-híd állapota miatt többórás torlódás alakult ki a Sziget fesztiválról kifele, nem lehet sokáig halogatni a híd felújítását

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán