Bochkor Gábor is megfertőződött a koronavírussal. A Retro Rádió műsorvezetője a körülményekhez képest jól érzi magát, csak enyhébb tünetei vannak.

Pozitív lett a tesztje

Bochkor Gábor elkapta a koronavírust. Amint úgy érezte, gyengélkedik, azonnal riasztotta a munkatársait. Bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést.

Kedd óta voltak tünetei

Kedd óta hőemelkedése és izomfájdalma van, amire fájdalomcsillapítót szed. A közérzete teljesen jó, szaglása és ízlelése van, írja a Blikk.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Otthonról vezette a műsort

A Retro Rádió sztárja csütörtökön már otthonról vezette a műsort. A napokban kollégáit is letesztelik. Hétfőtől a stáb otthonról csinálja a reggeli a műsort. Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba.

Diósdon van karanténban

Bochkor Gábor diósdi otthonában tölti a karantént, emiatt jövő héten a Retro Rádió reggeli műsorát is onnan vezeti majd.

Több rádiós is elkapta a vírust

Korábban Rákóczi Feri és Vadon Jani tesztje is pozitív lett. A Rádió 1 műsorvezetői szintén otthonról vezettek műsor, ugyanúgy, mint a tavaszi országos karantén idején.

A Madáchban is elmaradnak az előadások

Csütörtökön derült ki, hogy a Madách Színház művésze, Nagy Sándor tesztje is pozitív lett. Emiatt a színház több előadását törölte.

Gáspár Laci is túlesett a betegségen

Gáspár Laci pár héttel ezelőtt kapta el a koronavírust, két adásban nem is tudott zsűrizni az RTL klub Álarcos énekes című műsorban. Ő is enyhe tünetekkel megúszta a betegséget, Dunakeszi otthonában volt karanténban.

Polyák Lilla is koronavírusos volt

A szintén Dunakeszin élő Polyák Lilla és párja Gömöri András Máté is átesett a betegségen. Emiatt az Operett Színház előadásait át kellett átalakítani, több darab el is maradt a két művész betegsége miatt.

Liptai Claudia is beteg lett

A BudaPestkörnyeke.hu is megírta, egy hónappal ezelőtt Liptai Claudia is elkapta a koronavírust. Őt is is egy forgatás előtt tesztelték, akkor derült ki, hogy elkapta a koronavírust. A színésznő középsúlyos tünetekkel megúszta a betegséget. Claudia kénytelen volt feladni az Álarcos énekes-ben való szereplését.

A férje nem volt ilyen szerencsés

Liptai Claudia férje a színésznő betegsége után egy héttel produkált koronavírusra utaló tüneteket. Pataky Ádám tesztje ezután lett pozitív. Több napi otthoni ápolás után az érdi cukrásznak olyan súlyos tünetei lettek, hogy rohammentő vitte be a kórházba. Ezután intenzív osztályra került.

Kiemelt kép: Bochkor Gábor – Forrás: ATV