Meghalt Majka egyik ózdi ismerőse, aki szintén rapper volt. Szurdoki Gábor édesapja megtörten beszélt arról, hogyan tudta meg, hogy örökre elveszítette a fiát.

Összetört az édesapa

Drámai hírrel kellett szembesülnie Majkának, ugyanis holtan került elő az ózdi halastóból rapper ismerőse, Szurdoki Gábor. A Thysta néven ismert 37 éves előadó édesapja teljesen összetört a gyásztól, utoljára másfél hete látta a gyermekét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Napok óta nem hallottak róla

A gyászoló István már akkor rosszat sejtett, amikor napok óta nem hallott a fia felől, tegnap kora délután pedig értesült a szörnyű hírről: gyermeke azért nem adott magáról életjelet, mert elhunyt. Az egyenruhások közölték vele, hogy a halőr megtalálta a fia holttesttét az ózdi tóban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem ölték meg

„Itthon ülök, és nézegetem a fiam fényképeit. Boldog élete is lehetett volna, hiszen minden adottsága megvolt hozzá, mégis minden kisiklott. A rendőröktől megtudtam, hogy a fiam halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem merült fel annak a lehetősége, hogy megölték.”

Összeomlott

„Keresem a választ a kérdésre, hogy mégis miért halt meg 37 évesen, de csak az igazságügyi boncolás eredményéből ismerhetem meg az igazságot. Addig nincs számomra más, csak a fájdalom…” – fejtette ki a gyászoló édesapa a Borsnak.

Nem volt kitartó

„Bár tehetséges ember volt, sajnos hiányzott belőle a kitartás. Nagyon sok mindenbe belekezdett, de mindent félbe is hagyott. Két egyetemre is járt, de diplomát nem szerzett. Weblapkészítőként jól keresett, de hogy hogyan kezelte a pénzét, azt már csak ő tudta.”

Nem volt családja

„Ha őszintén szeretnék róla beszélni, azt kell mondanom, hogy magának való ember volt, bár egy mondás szerint ez minden zsenire jellemző. Senkire sem hallgatott semmiben!” – részletezte. Bár voltak szerelmi kapcsolatai a fiának, családot nem sikerült alapítania.

Öntörvényű volt

„Nem maradtak meg mellette a nők. Túlságosan öntörvényű volt. Az ózdi lakótelepen nőtt fel, ahol megtanult kiállni magáért. Jól ismerte a szintén innen származó Majkát is, mi több, ő szerezte az egyik dalát is. Tudom, hogy a városban sokan kedvelték a műveit, és sajnálom, hogy nem tudott nagyobb zenei karriert befutni.”

Fiatalon meghalt a féltestvére

„Már csak az emlékeim maradnak számomra belőle. Azt még nem tudom, hogy a klipjeit képes leszek-e megnézni” – mondta az édesapa, aki korábban már elvesztette egy családtagját. „Gábornak született két féltestvére, ám az egyik évekkel ezelőtt szintén nagyon fiatalon meghalt. Ez megviselte Gábort, a fájdalom a szívébe hatolt” – árulta el a Borsnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mutatjuk a rapper ismert számát:

Kiemelt kép: Thysta