Egy gumiszervizben történt szörnyű munkahelyi baleset még csütörtökön. Egy fiatal férfi egy traktorkereket akart kicserélni, amikor az gyakorlatilag szétrobbant. Most mesterséges kómában tartják. A bal lábát pedig amputálni kellett comb felett.

Messzire dobta

A fiatal férfi, G. Péter egy szétrobbant traktorkerék miatt messzire repült, aminek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett Nagykanizsán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Operálni kellett

A férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba. Operálni kellett a koponyáját, több bordája és az egyik lapockája is eltört, de a bal karja is műtétre szorult.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Amputálták

A bal lábát az orvosoknak nem sikerült megmenteniük, azt comb felett amputálták – írja a Bors. A lap elérte a sérült férfi édesanyját, aki csak másnap délelőtt értesült a balesetről, de természetesen azonnal a kórházba sietett.

Neki nem szóltak

Az édesanya megrendülten nyilatkozott az esetről, de rosszul érzi most magát amiatt is, hogy neki nem szóltak a balesetről, amikor az megtörtént. „Lehet, hogy kímélni akartak minket” – mondta.

„50 métert repült”

Annyit sikerült megtudnia, hogy a fia egy elkészült, embernagyságú traktorgumit készült felhelyezni, de a monstrum felrobbant. „Állítólag 50 métert repült a gyerekem! A fiam munkáltatója viszont még nem adott tájékoztatást. Borzalmas volt látni a fiamat gépekre kötve” – tette hozzá.

Kritikus napok jönnek

Amikor bent volt a kórházban, próbált beszélni a fiához, de a zokogástól erre alig volt képes. „Úgy tűnt, mintha erre reagált volna, ugyanis egy kicsit kinyitotta a szemét, és az ajka is megmozdult. A nővérek azt mondták, hogy ez jó jel, de az orvosok tájékoztatása szerint az elkövetkező napok kritikusak lesznek” – mondta az édesanya.

Rajong az apjáért

Péter régóta együtt él az élettársával, akivel két évvel ezelőtt karácsonykor el is jegyezték egymást. Egy ötéves kislányt nevelnek közösen, Lara Hanna pedig szinte rajong az édesapjáért.

A zenélésből nem tudott megélni

A lap egyébként úgy tudja, hogy a férfi eredetileg kereskedőnek és zongoristának tanult. Ugyan tehetséges zenésznek tartották, mégsem tudta a művészetből megteremteni a jólétet a szerettei számára.

Kényszermunka

Édesanyja is azt mondta, fia azért vállalta el a gumis munkát, hogy elköltözhessen tőlük a családjával. Jelenleg albérletben élnek hármasban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció