A lottózóknak aligha lehet panasza a forgalomra, hiszen nemrég kezdődött meg a labdarúgó-világbajnokság.

Katarra figyel mindenki

November 20-án rendezték a 22. labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését. Az eseménynek Katar ad otthont, a házigazdák vereséggel kezdtek. A sportesemény szinte mindenkit érdekel, ilyenkor olyanok is fogadnak, akik máskor nem szoktak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fogadó nem aprózta el

Egy zuglói férfi úgy döntött, nagyban fog játszani. A nagyban alatt itt most a szelvények számosságára kell gondolni. A szóban forgó személy ugyanis 956 szelvényt szeretett volna feladni egy zuglói lottózóban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezek is érdekelhetnek!

A sorban állók dühösek lettek

Egy éppen akkor sorban álló férfi mesélte el a Borsnak, hogy mi történt azt követően, hogy a szóban forgó játékos fel akarta adni a közel ezer szelvényt. Mindenki ledöbbent, ám olyanok is voltak, akik aggódni kezdtek, hogy nem fognak sorra kerülni, mielőtt kezdődik a következő mérkőzés. Mindössze fél óra volt hátra a kezdő sípszóig.

Kezdett fogyni a várakozók türelme

Amikor nagyjából a köteg felén már túl voltak, többen szóvá tették, hogy ők is szeretnének sorra kerülni. Körülbelül tíz percet kellett a sorban állóknak várakoznia a fél köteg feladására. Ekkor még további tíz percre lett volna szükség arra, hogy a következő játékos is feladhassa a saját szelvényeit.

Ekkor lett kissé paprikás a hangulat

Nem minden szelvény szólt aznapra. Kiderült, hogy körülbelül 300 szelvény csak a hétvégi meccsekre szólt. Ekkor voltak, akik fizikailag bántalmazták volna a játékost.

Ez lett a megoldás

A lottózó dolgozója megkérte a játékost, hogy legyen kedves csak az aktuális szelvényeket feladni. Így végül mások is sorra tudtak kerülni még időben, szerencsére tehát nem alakult ki semmilyen komolyabb incidens.

Érdemes ésszel játszani

A szerencsejáték komoly függőséget okozhat, ezért érdemes az embernek bizonyos határokat meghúznia, hogy mennyi időt és pénzt szán a játékra. Az sem mindegy, hogy hol köt valaki fogadást, hiszen az interneten számos olyan portál van, amelyik a pénzt elfogadja, ám a nyereményt már vonakodik kifizetni.

Eddig sok a meglepetés a tornán

A világbajnokság egyik legnagyobb esélyesének kikiáltott argentína meghökkentő vereséget szenvedett Szaúd-Arábiától. Vélhetően arra sem sokan fogadtak volna, hogy Tunézia pontot szerez Dánia ellen, pedig így történt. Hasonlóan meglepő volt az is, hogy a németek kikaptak a japánoktól.

Decemberig tart a fociláz

A világbajnokság csoportmérkőzéseit követően december 3-án már az egyenes kieséses szakasz veszi kezdetét. A döntőt december 18-án játsszák, magyar idő szerint 16:00-kor. A torna mérkőzéseit a közmédia élőben közvetíti. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Unsplash