Döbbenetes képsorokat rögzített egy autós fedélzeti kamerája Budapetsen, a Kerepesi úton. A videó tanúsága szerint két autós esett egymásnak egy közlekedési vita miatt.

Durva vita

A felvételt a Bp-i Autósok Közössége tette közzé, egy olvasójuktól kapták azt. A felvételen jól látható, hogy igencsak durva véget ér egy közlekedési vita. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Büntetőfék

A portál beszámolója szerint egy Audi sofőrje a buszsávból egy Volkswagen elé vágott, majd büntetőfékezett. Az eset január 29-én történt, nem sokkal 16 óra után.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

Feltépte az ajtót

Az Audi sofőrje ezt követően kipattan a kocsijából, odasétált másik járműhöz, feltépte az ajtaját, majd nagy hangon ordibálni kezdett a sofőrnek.

Verekedés lett belőle

A szóváltás végül verekedéssé fajult, a két férfi aszfaltra is vitte egymást, végül az utasaiknak sikerült őket szétszedni.

Itt a videó:

Döbbenetes képsorok

A portál egyébként azt is írja, hogy Magyarországon talán ennél erősebb ilyen jellegű felvételt nem is láthattunk. Pár napja az M7-esen történt egy incidens: az autópályán közel 10 kilométeres torlódás alakult ki, azért mert egy agresszív sofőr büntetőfékezett. A sofőr ellen akkor büntetőeljárás indult, hogy a mostani esetet vizsgálja-e a rendőrség azt nem tudni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Bp-i Autósok Közössége videorészlet