„Mi vagyunk a rock!” – a Karmelitába látogatott az Edda frontembere, aki Orbán Viktorral is készített egy közös képet.

Parlamenti munka után rock

Hétfőn Orbán Viktor napirend előtti beszéde nyitotta meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. A miniszterelnök tartotta magát az előzetesen vártakhoz, és azokat a témákat vesézte ki, mint amelyekre számítani lehetett. Az élet azonban nem állt meg Orbán Viktor számára, aki kedden egy közös képre állt össze Pataky Attilával, az Edda Művek frontemberével a Karmelita kolostorban, ide Orbán Viktor már korábban Kis Grófot is meghívta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Reagált az ellenzék is

Pataky Attila a házban! Mi vagyunk a rock – írja a miniszterelnök posztjában. A bejegyzés alá Varga Ferenc, Dobrev Klára árnyékkormányának egyik árnyékminisztere is kommentelt. Mint írta, most már érti, hogy tegnap miért alakítottak a Parlamentben űrpolitikai csoportot – írja az Index. Pataky Attila korábban több fideszes rendezvényen részt vett, többször vonult a Békemeneten az első sorban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Korábban ezt mondta

„Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar. Nekem van két csodálatos fiam, egy gyönyörű leány­unokám és egy tündéri feleségem. És százaknak, ezreknek és milliárd embernek ugyanígy. Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre” – mesélte egy korábbi interjúban a Mandinernek.

Ez az oka a Fidesz-mániának

„Nemrég egy másik oldalt képviselő újságíró feltette nekem a kérdést: miért ez a nagy Fidesz-mánia? Azt válaszoltam neki: baromi egyszerű a dolog, amit a Fidesz mond, azt értem, tőletek viszont megrettenek, mert csak ártani akartok, káoszt teremteni, szembementek a világ teremtett rendjével” – mondta.

Káoszt akarnak

„Persze káoszt lehet teremteni ideig-óráig, de az életet soha nem győzhetik le. Soha! Régóta tudjuk, a liberálisoknak addig vagy jó, amíg nem mondasz ellent. Én viszont ellentmondok minden ártásnak” – tette hozzá az énekes.

Így értékelte a kormány munkákát

A Blikk korábban magyar celebek megkérdezésével kisebb felmérést készített, hogy megtudja, mennyire elégedettek a kormány munkájával a hírességek. Pataky Attila hat szempont alapján 4,5-ös pontszámmal jutalmazta a Fidesz munkáját.

Oktatással nem elégedett

„Csillagos ötöst tudok adni a háború kezelésére, a vírus ellen pedig mindent megtettek, amit kellett és amit lehetett, ahogy a gazdasági kihívásokra is jól reagált a kormány. Az egészségügyön és az oktatáson van még mit javítani, de meggyőződésem, ha folytathatja a kormány, akkor nagyon fognak javítani” – mondta. A vírus- és háborúkezelésre 5-5 pontot osztott ki, az egészségügyben végzett munkára 4 pontot, a gazdasági döntésekre 5 pontot, a közbiztonságra szintén 5-öt, az oktatásra viszont csak 3-at.

Pataky Attila legyőzte a rákot

Decemberben arról beszélt az Edda frontembere, hogy félévente megy orvos barátjához. Azt mondta, ő az egyik legjobb hazai szakember. Úgy fogalmazott akkor, hogy “a következő 15 éve garantálva van”.

Nem ma kezdte a szakmát

Pataky Attila 1951-ben született, idén lesz 72 éves. Zenei pályafutását 1974-ben kezdte. Az Edda akkor már egy létező zenekar volt, de énekesproblémákkal küzdött, ekkor jelentkezett.

Őt választották

A meghallgatást követően Pataky Attilát választotta a zenekar énekesnek. Az Edda Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében lépett fel számos alkalommal. Idővel azonban az akkori zenekar többi tagja elvégezte tanulmányait, majd mivel ők csak hobbiként tekintettek a zenélésre, elhagyták az Eddát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pataky Attila és Orbán Viktor – Forrás: Facebook