Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt a Sziget fesztivál utolsó napján fellépett a világhírű tinisztárt, Billie Eilish is. A fiatal lányért rengetegen rajonganak, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy voltak, akik már a koncert előtt 2-3 órával a színpad előtt várakoztak, csakhogy első sorból nézhessék végig kedvencük fellépését. A tinibálvány pedig most egy budapesti boltban is feltűnt.

Egy budapesti boltban tűnt fel

Billie Eilish ugyanis egy parfümüzletbe tért be a belvárosban, a bolt pedig erről a közösségi oldalán egy posztot is közzétett. „A mai nap meglepetés vásárlója Billie Eilish volt, aki teljesen váratlanul betoppant hozzánk vásárolni a szüleivel és a turné csapatával a fergeteges Sziget koncertje után!” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Imádja a különleges parfümöket

„Nagyon közvetlen és kedves volt, és fantasztikus ízléssel válogatott a parfümökből kb 1.5 órán keresztül! Igazi megtiszteltetés, és amint kiderült ez nem volt véletlen mert Billie imádja a különleges parfümöket” – írta az üzlet a posztban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt a fotó:

Átalakították miatta a Sziget programját

Egészen elképesztő, de a tinisztár miatt még a Sziget programját is átalakították. A szervezők a hétfői napra szerették volna megszerezni őt, ám a menedzsmentje kategorikusan kijelentette, hogy a hétfő nem jó. A keddi napra viszont rábólintottak, így a szervezők úgy döntöttek meghajolnak a világsztár kérése előtt.

Próbálták elcsípni

A rajongók egyébként mindent megtettek annak érdekében, hogy elcsípjék a sztárt, még a reptérre és a szállodához is követték. Voltak olyan szerencsések is, akik a Gresham-palota nem csak láthatták, de meg is ölelhették őt, írja az RTL oldala. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Billie Eilish kedden lépett fel a Szigeten

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hatalmas buli volt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Rengetegen voltak kíváncsiak az előadóra:

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó:

Billie Eilish elképesztő koncertjével ért véget a hatnapos Sziget fesztivál – Fotók

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán