A húsz éves férfi olyan súlyosan bántalmazta a húgát, hogy az belehalt a sérüléseibe. Ezt követően a tettes elmenekült, egy búzatáblában bújt meg, de egy nagy hajsza után végül hétfő este elkapták.

A Pest megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai lovas polgárőrök segítségével a biatorbágyi bűncselekmény helyszínétől nem messze fogták el a 20 éves férfit.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint június 17-én, vasárnap délelőtt a 20 éves férfi egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő ennek következtében életét vesztette.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Bűnügyi helyszínelő Biatorbágyon MTI/Mihádák Zoltán

A férfi ezután a helyszínről elmenekült, ellene a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A feltételezett elkövető felkutatását nagy erőkkel kezdték meg a Pest megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai, a keresésbe lovas polgárőrök is csatlakoztak.

Hétfőn késő délután, a bűncselekmény elkövetésének helyszínétől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve megtalálták a 20 éves férfit, akit a polgárőrök segítségével elfogtak a rendőrök. A férfivel szemben a nyomozók megkezdték a szükséges intézkedéseket.

Vélhetően a tettes megsérülhetett, mert a helyszínen készült kiemelt képünkön az látszik, hogy a mentők hordágyon viszik a mentőautó felé.

Kiemelt kép: Az MTI helyszenen készített fotója