Ételfutárok találkoztak Budatétényben, az okozott kár jelentős. Vélhetően figyelmetlenség miatt, egy kereszteződésben ütközött össze a két autó. Az egyik a tetejére borult és kis híján egy busznak csapódott. Az egyik sofőr ivott, mielőtt a volán mögé ült.

Nem állt meg a táblánál

Budatétényben egy ételfutár fiatalember Toyota Aygoval haladt felfelé, a Nagytétényi út irányából a Csiperke utcán, amikor egy másik ételfutár Ford Focusszal nem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál, hanem kikanyarodott a főútra és nekiütközött Toyotája jobb oldalának. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tetejére borult

A kisautó a becsapódás hatására a tetejére borult és átcsúszott a szembejövő oldalra, ahol néhány centiméter híján a Balatoni út felől éppen odaérkező busszal ütközött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megsérült a csuklója

Az Aygo vezetője el tudta hagyni saját erejéből a roncsot, csupán a csuklója sérült meg, de az sem komolyan, így ő kivizsgálás után a helyszínen maradt.

Ittasságot állapítottak meg

A Ford vezetője nem sérült meg a karambolban, ám a helyszíni légalkoholos mérés ittasságot állapított meg nála, így a vezetői engedélyét a helyszínen elvették, majd vérvételre kórházba szállították.

Autómentő segített

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a Toyotát pedig végül darus autómentővel borították vissza a kerekeire.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Jobbról akart előzni

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy súlyos balesetet szenvedett egy motoros Budapesten, az Árpád híd budai hídfőjénél, a Szentlélek térnél. A fiatal férfi a Szentendrei úti felüljáróról sietett lefelé, Pest irányába, majd a külső (busz)sávban jobbról akart kikerülni egy járművet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK