Mély fájdalommal, sírva búcsúztak el az erzsébeti temetőben a Telepy utcában leszúrt, 19 éves férfitól. M. Csaba temetésén a férfi családja és szerettei vettek részt, akik lovashintóval kísérték utolsó útjára a tragikusan fiatalon elhunyt férfit.

Gyilkosság a 9. kerületben

Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, január 20-án halálos késelés történt Budapest 9. kerületében, a Telepy utcában, melynek során egy 19 éves fiatal vesztette életét. A férfi a helyszínen, édesanyja kezei között halt meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Összeomlott a család

A helyszíni beszámolók szerint a szúrás után az áldozat családja vérbosszút kiáltott, és több dühös rokon is egy benzinkútnál kezdett gyülekezni, miközben a “Vérbosszú, halálbüntetés” szavakat skandálták.

Így helyszíneltek a rendőrök

Rendőrök értek a helyszínre

A 20 éves tettest és társát nem messze a Telepy utcától fogták el a rendőrök a gyilkosság után nemsokkal. Azóta mindkét támadó előzetesben van, a család pedig végső búcsút vehetett a szerencsétlen áldozattól – írja a Bors.

Nagy fájdalom

A 19 éves férfi temetésén már nyomát sem lehetett látni az indulatoknak, a gyászolók végtelen fájdalommal búcsúztak M. Csabitól, akinek a búcsúztatásán fel is kiáltott az egyik rokon: “Ahány könnycsepp hull a földre, annyi áldás száll az égbe”.

Hagyományok szerint búcsúztatták

A férfi temetésén a roma hagyományok szerinti autentikus zene szólt, a nyitott koporsó mellett álló zenészekhez pedig bárki odaléphetett kérni egy számot, amellyel kifejezhette a szomorúságát és együttérzését.

Mindenki szerette Csabikát

A 19 éves fiatalt mindenki becézve emlegette, ő volt a család Csabikája, aki ugyan már felnőtt volt, mégis mindenki a huncut mosolyára emlékezett, arra a pajkos mosolyra, amit legártatlanabb gyerekkorában is viselt. A gyászolók emlékezetében a férfi Csabikának is marad meg mindörökre.

Igazi férfi volt

“Csabikának csak a családja számított! Akkor is mindent megtett azokért, akiket szeretett, amikor az apukája helyett kellett helytállnia! Igazi férfi volt ő, úgy is halt meg” – mondták a gyászolók, akik együtt imádkoztak és mondták el a Miatyánkot.

Hintóval kísérték

Ezt követően a koporsót lezárták, majd Csabikát kétlovas hintóra fektették, és elindultak a sírhelye felé. A gyászmenet elindulásakor Máté Péter “Elmegyek” című dala szólt, a hintót pedig út közben többször is megállították, hogy késleltessék a sírhoz érkezést.

Elbúcsúztak Csabikától

Végül megérkezett a hintó a sírhelyhez, ahol a földbe eresztették Csabi koporsóját egy kicsempézett kriptába, majd a fedlapok elhelyezését követően földet szórtak a nyughelyre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián