Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt szakított Barnai Judittal a közismert zenész, Curtis. Azonban most úgy tűnik, hogy csak mosolyszünet volt kettejük között, ugyanis rapper és a sportolónő ma reggel együtt mutatkoztak a LifeTV élő műsorában.

Törölt fotók

Mint megírtuk Barnai Judit a közösségi oldaláról törölte a közös fotóikat, illetve egy sokatmondó bejegyzést tett közzé pár nappal ezelőtt, amelyben arra utal, hogy valaki miatt nagyon összetört lelkileg. A szakítás tehát minden bizonnyal fájdalmas volt számára – vette észre akkor a Blikk.

Új otthon

A bulvárlap azt is megtudta, hogy a zenész a közelmúltban új otthont rendezett be magának, ahová a párja már nem tartott vele. Néhány nappal ezelőtt pedig meg is erősítették, hogy a válogatott kosárlabdázóval szakítottak. Azonban nagyon úgy fest, hogy csak egy kis mosolyszünetről volt szó, ugyanis ma reggel már boldogan, együtt érkeztek a LifeTV studiójába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Újra együtt

Curtis és Barnai Judit ma reggel együtt szerepeltek a Life TV élő műsorában, ahol a rapper Szabó Ádámmal lépett fel, hogy bemutassák az új dalukat. Curtis a műsorban azt is elárulta, valóban volt köztük egy kis feszültség Judittal, azóta azonban kibékültek és újra egy párként tekintenek magukra.

Itt a videó:

Gyermek anyját tavaly hagyta el

Curtis az előző párját, akitől gyereke született tavaly nyáron hagyta el pedig ő kitartott mellette a legnehezebb pillanatokban is, amikor a rapper a kábítószer bűvöletében élt, s kimaradt otthonról.

Romantikus fotók tömkelege

Az elvonó és a szakítás után jött össze Curtis Barnai Judittal: a zenész szívét-lelkét beleadta a kapcsolatba, romantikus utazások és meghitt vacsorák követték egymást. Közben Curtis is visszatért Majka mellé a színpadra, profiként téve a dolgát. 

Gyanús október

Október közepén azonban közölte, hogy átmenetileg felhagy a zenéléssel. Úgy fogalmazott: nemcsak lelkileg, de testileg is megterhelte az elmúlt év. 

Kemény időszak

Curtis pedig valóban kemény időszakon megy keresztül, hiszen mint ismert, és ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a testvérét, Lajost azzal gyanúsítják, hogy részt vett Katzenbach Imre meggyilkolásában. A rapper éppen néhány nappal ezelőtt, hosszú hallgatás után beszélt az ügy részleteiről, az interjúban elárulta: a végsőkig hisz testvére ártatlanságában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: LifeTV